Κρήτη: Εκτός φυλακής 20χρονος για τις κλοπές που είχε διαπράξει

64

Με την σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα έγινε δεκτή η αίτηση αποφυλάκισης του 20χρονου που είχε κριθεί προφυλακιστέος για τις κλοπές στην περιοχή των Αρχανών, πριν από περίπου ένα μήνα. Ο 15χρονος συγκατηγορούμενος του γλίτωσε την προφυλάκιση λόγω ανηλικότητας.

Ο 20χρονος σύμφωνα με το cretalive.gr, αποφυλακίστηκε χθες από το κατάστημα κράτησης νέων Αυλώνα και πλέον είναι στη δική του ευχέρεια να αξιοποιήσει την ευκαιρία που του δίνουν οι δικαστικές Αρχές. Ο νεαρός έδειξε να έχει συνειδητοποιήσει την κατάσταση και να έχει μετανιώσει ενώ επιπλέον προσκόμισε δια των συνηγόρων του έγγραφα με τα οποία απέδειξε ότι αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Οι συνήγοροι του, Φραγκίσκος Λαμπρινός και Παρασκευή Ζερβού δήλωσαν: «Εκφράζουμε την ικανοποίηση μας για την απόφαση της κ. Ανακρίτριας. Ο εντολέας μας ομολόγησε εξ αρχής τις πράξεις του, θα τηρήσει πιστά τους περιοριστικούς όρους που του επιβλήθηκαν, θα εμφανιστεί κανονικά στο δικαστήριο και είναι βέβαιο ότι δεν πρόκειται να απασχολήσει ξανά τις Αρχές».

Ο 20χρονος είναι υποχρεωμένος να παρακολουθήσει το ΕΠΑΛ, του απαγορεύεται η έξοδος από τη χώρα ενώ δύο φορές το μήνα θα παρουσιάζεται στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του.

thestival.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αν σας άρεσε το άρθρο

Κάνετε Like