Κρατούμενος για άλλους έξι μήνες θα παραμείνει ένας εκ των τριών κατηγορουμένων για την ένοπλη ληστεία που σημειώθηκε στις 29 Αυγούστου του 2019 στο καπνοπωλείο- καφετέρια «Smokers» στη Νέα Ιωνία. Η προσωρινή κράτηση του 20χρονου, που κρατείται στις φυλακές Αυλώνα, έληξε στις 29 Απριλίου του 2020. Ωστόσο με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Βόλου, που έχει τον χαρακτήρα του κατεπείγοντος, και με τη σύμφωνη γνώμη του Εισαγγελέα, η προσωρινή κράτηση του 20χρονου παρατείνεται για άλλους έξι μήνες, δηλαδή μέχρι τα τέλη του Οκτωβρίου.
Σημειώνεται ότι αν και ο 20χρονος είχε συλληφθεί τον Αύγουστο και η προσωρινή του κράτηση έληξε στις 29 Φεβρουαρίου, ωστόσο, είχε καταδικαστεί για κλοπή και δεν κατέβαλε τη χρηματική ποινή που είχε οριστεί με αποτέλεσμα να καταδικαστεί σε φυλάκιση για τις ημέρες που αντιστοιχούσαν στην χρηματική ποινή.
Έτσι, το ένταλμα για την προσωρινή κράτηση διακόπηκε για να εκτίσει ποινή φυλάκισης 60 ημερών.
Υπενθυμίζεται ότι ο 20χρονος μαζί με άλλους δύο άνδρες, ηλικίας 22 και 34 ετών είχαν συλληφθεί από αστυνομικούς της Ασφάλειας με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Νοτίου Πηλίου στις 29 Αυγούστου. Νωρίτερα την ίδια ημέρα και συγκεκριμένα τις πρώτες πρωινές ώρες, δύο από τους δράστε, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, εισήλθαν στο κατάστημα όπου εκείνη την ώρα εργαζόταν μία 31χρονη υπάλληλος και με την απειλή όπλου αφαίρεσαν από την ταμειακή μηχανή το χρηματικό ποσό των 1.400 ευρώ. Ο τρίτος συνεργός τους περίμενε έξω από το κατάστημα. Μετά τη ληστεία διέφυγαν με δίκυκλες μοτοσυκλέτες. Οι δράστες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν αργότερα την ίδια ημέρα στην παραλία της Αφήσσου.

Πηγή:e-thessalia.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις