Τα αλλεπάλληλα περιστατικά εμπρησμού οχημάτων στη Νέα Ευκαρπία έχουν προκαλέσει την έντονη ανησυχία των κατοίκων ολόκληρης της περιοχής. Τους τελευταίους μήνες έχουν σημειωθεί περισσότερες από δέκα εμπρηστικές επιθέσεις σε αυτοκίνητα και μηχανάκια. Μέχρι σήμερα ο δράστης παραμένει ασύλληπτος. Η Αστυνομία εκτιμά ότι πίσω από όλες τις επιθέσεις βρίσκεται το ίδιο άτομο.

Η αντίδραση της Τοπικής Ενότητας Ευκαρπίας

«Οι αρμόδιοι πρέπει να κάνουν κάτι άμεσα για να διώξουν αυτό τον καθημερινό φόβο από τους Ευκαρπιώτες. Δεν μπορούμε να κοιμόμαστε το βράδυ και να σκεφτόμαστε αν ο εμπρηστής θα χτυπήσει το αυτοκίνητό μας. Ο δράστης πρέπει να συλληφθεί και να οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη» δηλώνει στο thestival, ο πρόεδρος της Τοπικής Ενότητας Ευκαρπίας, Γιώργος Σίββας. Χθες ο κ. Σίββας επικοινώνησε με τον διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Παύλου Μελά για να του μεταφέρει την αγωνία και την αγανάκτηση όλων των κατοίκων της Ευκαρπίας για τις εμπρηστικές επιθέσεις. Ο πρόεδρος της Τοπικής Ενότητας Ευκαρπίας δηλώνει αποφασισμένος να συνεχίσει τις πιέσεις προς την Αστυνομία μέχρι να εξαλειφθεί η απειλή.

Το προφίλ του δράστη

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, η ΕΛ.ΑΣ. έχει στα χέρια της βιντεοληπτικό υλικό με την φιγούρα του δράστη. Πρόκειται για μαυροφορεμένο άντρα, μετρίου αναστήματος, που κυκλοφορεί φορώντας κουκούλα. Μοναδικό «αποτύπωμα» του εμπρηστή είναι η μέθοδος που ακολουθεί. Περιλούζει με εύφλεκτο υγρό το όχημα και στη συνέχεια το πυρπολεί. Η Αστυνομία εκτιμά ότι πρόκειται για άτομο με ψυχολογικά προβλήματα.

πηγή:thestival.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις