Κριθαρίδης: Με ν-τροπολογίες της τελευταίας στιγμής η κυβέρνηση ξεπουλά ΛΑΡΚΟ-ΔΕΔΔΗΕ-ΔΕΠΑ

75

Το ΜέΡΑ25 δια του εκπροσώπου του Μιχάλη Κριθαρίδη κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «με ν-τροπολογίες της τελευταίας στιγμής προχωρά στο ξεπούλημα της εμβληματικής ΛΑΡΚΟ, αλλά και της ΔΕΔΔΗΕ και της ΔΕΠΑ» και προσθέτει ότι «ο μνημονιακός οδοστρωτήρας δεν θα αφήσει απέξω ούτε τις τελευταίες εναπομείνασες, ζωτικής σημασίας δημόσιες επιχειρήσεις, για χάρη της τρόικας και της ολιγαρχίας δίχως σύνορα».

Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι με διαδικασίες εξπρές συνεχίζεται το ξεπούλημα του δημοσίου πλούτου που έχει μπει στο ΤΑΙΠΕΔ και έπειτα στο Υπερταμείο, χωρίς καμία πρόνοια και διασφάλιση για τους εργαζόμενους των επιχειρήσεων αλλά και καμία έγνοια για τους πόρους και τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της χώρας.

Ο κ. Κριθαρίδης επισημαίνει: «Αυτή την ανάπτυξη ονειρεύεται ο Πρωθυπουργός; την ανάπτυξη των παρασίτων της ολιγαρχίας σε βάρος του δημοσίου συμφέροντος; Τα ερωτήματα προφανώς είναι ρητορικά, άλλωστε ο κ. Χατζηδάκης που του έχει ανατεθεί για άλλη μια φορά το έργο του “ντίλερ”, είναι γνωστός από τα παλιά για τις “μαγικές” εξυγιάνσεις του και τα ξεπουλήματα».

real.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αν σας άρεσε το άρθρο

Κάνετε Like