Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν στην κηδεία της 23χρονης Αλεξάνδρας, η οποία πέθανε έπειτα από επέμβαση ρουτίνας. Η οικογένεια, οι φίλοι και οι συμφοιτητές της είπαν το δικό τους αντίο στην άτυχη κοπέλα και ζητούν να τιμωρηθεί όποιος ευθύνεται για τον άδικο χαμό της.

“Αυτό το παιδί ήταν όλη η ζωή μου. Της είχα πάρει τέσσερα άλογα και καβαλούσε το άλογο και την καμάρωναν όλοι. Θα προσφύγω στη δικαιοσύνη. Η κόρη μου χάθηκε τσάμπα”, είπε ο πατέρας της 23χρονης.

“Αυτός που έκανε αυτό το πράγμα, πρέπει να τιμωρηθεί. Στη μνήμη του παιδιού μου να μην χαθεί άλλο παιδί”, σημείωσε ο πατριός της άτυχης κοπέλας.

Η Αλεξάνδρα μπήκε στις 7 Μαΐου για μία γυναικολογική επέμβαση ρουτίνας σε κλινική της Κορίνθου. Επιστρέφοντας στο σπίτι άρχισε να πονάει αφόρητα. Ο γυναικολόγος που της έκανε την επέμβαση είπε ότι πρέπει να πάνε σε νοσοκομείο της Αθήνας. Σύμφωνα με την οικογένεια πέρασαν οκτώ ώρες μέχρι να μπει στο ασθενοφόρο η Αλεξάνδρα, ενώ στο “Γεώργιος Γεννηματάς” ο γυναικολόγος αντί να ενημερώσει τους γιατρούς για την κρισιμότητα της κατάστασης άφησε την 23χρονη να περιμένει στα επείγοντα 3,5 ώρες. Η άτυχη κοπέλα πήγε στο νοσοκομείο με τοξικό σοκ, διασωληνώθηκε και πέθανε 23 ημέρες μετά από πολυοργανική ανεπάρκεια.

πηγή:enikos.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις