Οι δράστες είχαν αρπάξει συνολικά μετρητά ύψους 78.290 ευρώ

Δυο ολόκληρα χρόνια κράτησαν οι έρευνες των αστυνομικών του τμήματος Τυρνάβου για να εξιχνιαστούν οι απανωτές διαρρήξεις με πλούσια λεία, που είχαν αναστατώσει τους κατοίκους μιας περιοχής του νομού Λάρισας το χρονικό διάστημα από τις 17 Μαρτίου ως τις 25 Νοεμβρίου του 2018.

Μετά από συστηματική έρευνα, εξιχνιάστηκαν τελικά οκτώ περιπτώσεις διαρρήξεων και ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δυο Έλληνες, οι οποίοι είχαν κάνει γερή μπάζα, καθώς είχαν αρπάξει συνολικά μετρητά ύψους 78.290 ευρώ, 16 χρυσές λίρες, διάφορα χρυσαφικά, έναν φορητό υπολογιστή και δυο κινητά.

Φυσικά, τα κλοπιμαία δεν βρέθηκαν μετά από τόσο καιρό, αλλά σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της κλοπής σε βάρος των δυο δραστών και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ οι αστυνομικοί συνεχίζουν την προανάκριση για να εξακριβώσουν αν είχαν «χτυπήσει» και άλλα σπίτια στην ευρύτερη περιοχή.

Έκλεψε συσκευή αξίας 1.000 ευρώ

Εξιχνιάστηκε η κλοπή μιας ηλεκτρονικής συσκευής αξίας 1.000 ευρώ από ένα κατάστημα ταχυμεταφορών στη Λευκάδα, που είχε γίνει στις 7 Σεπτεμβρίου. Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας ταυτοποίησαν ως δράστη έναν αλλοδαπό που βρισκόταν παράνομα στην χώρα, τον εντόπισαν, βρήκαν στην κατοχή του την συσκευή που αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας με την δικογραφία που σχημάτισαν σε βάρος του για κλοπή και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

Μάνος Τσαγκαράκης

protothema.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις