H 17χρονη πήγε μαζί με τον πατέρα της στο αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλλει το περιστατικό και η περιγραφή της οδήγησε στη σύλληψη του δράστη

Μπροστά στο πάθος του, διακινδύνευσε ακόμη και να σκοτωθεί ένας 40χρονος επιδειξίας την ώρα που οδηγούσε το μηχανάκι του, καθώς κατέβασε το παντελόνι του εν κινήσει (!) για να δείξει τα γεννητικά του όργανα σε μία ανήλικη κοπέλα που περπατούσε αμέριμνη στη Λάρισα!

Η ανυποψίαστη 17χρονη έμεινε άναυδη όταν την πλησίασε ο σάτυρος, ο οποίος έσπευσε να τραπεί σε φυγή αφού ικανοποίησε το αρρωστημένο βίτσιο του. Σε κατάσταση σοκ, η μαθήτρια έτρεξε προς το σπίτι της, είπε κλαίγοντας στους γονείς της τι της είχε συμβεί και πήγε μαζί με τον πατέρα της στο αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλουν το περιστατικό.

Βάσει της περιγραφής των χαρακτηριστικών του επιδειξία που έδωσε η 17χρονη, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας άρχισαν έρευνες και, τελικά, τον εντόπισαν λίγες ώρες αργότερα και του πέρασαν χειροπέδες. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ η Ασφάλεια ερευνά αν αν έχει παρενοχλήσει με τον ίδιο τρόπο και άλλα ανήλικα κορίτσια, που δεν το έχουν καταγγείλει.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί ερευνούν και την καταγγελία μιας άλλης νεαρής γυναίκας, που ανέφερε ότι δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση από έναν Πακιστανό, το πρωί της Κυριακής στην Τρίγωνη πλατεία στο κέντρο της Λάρισας! Όπως κατήγγειλε, ο αλλοδαπός την πλησίασε με σκοπό να την χαϊδέψει ερωτικά, όμως εκείνη αντέδρασε και τράπηκε σε φυγή. Σύμφωνα με την ίδια, όμως, πλησίασε με την ίδια πρόθεση και άλλες κοπέλες!

Μάνος Τσαγκαράκης
πηγή:protothema.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις