Όπως είχε καταγγείλει σοκαρισμένη η 17χρονη μαθήτρια, ο 40χρονος την πλησίασε με το μηχανάκι του ενώ περπατούσε, κατέβασε το παντελόνι του εν κινήσει (!) και της έδειξε τα γεννητικά του όργανα!

Τα προβλήματα υγείας που επικαλέστηκε για να μην παραστεί στην δίκη του ο 40χρονος που σόκαρε την περασμένη Τρίτη μια ανήλικη μαθήτρια στη Λάρισα επιδεικνύοντας τα γεννητικά του όργανα, δεν συγκίνησαν το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.

Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου και του επέβαλε τη μέγιστη ποινή φυλάκισης ενός έτους, από την οποία οι τρεις μήνες δεν έχουν ανασταλτικό χαρακτήρα και θα πρέπει να οδηγηθεί στην φυλακή για να τους εκτίσει, μόλις ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει!

Όπως είχε καταγγείλει σοκαρισμένη η 17χρονη μαθήτρια, ο 40χρονος την πλησίασε με το μηχανάκι του ενώ περπατούσε αμέριμνη, κατέβασε το παντελόνι του εν κινήσει (!) και της έδειξε τα γεννητικά του όργανα! Όμως, η ανήλικη έδωσε σαφή περιγραφή των χαρακτηριστικών του και οι αστυνομικοί της Ασφάλειας τον εντόπισαν το βράδυ της Τρίτης και του πέρασαν χειροπέδες.

πηγή:protothema.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις