Μόλις είδε να φτάνουν αστυνομικοί με ένταλμα για τη ληστεία και έγγραφο της Στρατολογικής Υπηρεσίας για ανυποταξία ο νεαρός κατέφυγε στα…κεραμίδια

Κρύφτηκε στα… κεραμίδια του σπιτιού του σε μια περιοχή της Λαμίας για να αποφύγει την σύλληψη ένας 20χρονος, μόλις είδε να φτάνουν αστυνομικοί της Ασφαλείας που τον έψαχναν καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν ένταλμα σύλληψης για ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου και έγγραφο της Στρατολογικής Υπηρεσίας Στερεάς Ελλάδας για ανυποταξία!

Οι αστυνομικοί δεν άργησαν να εντοπίσουν την παράξενη κρυψώνα και να περάσουν χειροπέδες στο νεαρό Ρομά, σε βάρος του οποίου ο ανακριτής Λαμίας είχε εκδώσει ένταλμα στις 10 Σεπτεμβρίου του 2019 για την ληστεία που είχε διαπράξει μαζί με μια 24χρονη συνεργό του το πρωί της 4ης Μαΐου 2019 στη Λαμία.

Τότε, οι δυο νεαροί είχαν μπει σε ένα γραφείο όπου βρισκόταν ένας 71χρονος με το πρόσχημα ότι ήθελαν να ρωτήσουν για ένα σπίτι που νοικιαζόταν. Όμως, του επιτέθηκαν τον έριξαν στο πάτωμα, άρπαξαν από την τσέπη του παντελονιού του το πορτοφόλι του με 750 ευρώ και τράπηκαν σε φυγή.

Μετά την σύλληψή του, ο 20χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λαμίας, ο οποίος με τη σύμφωνη γνώμη του ανακριτή έδωσε εντολή για την φυλάκισή του σε σωφρονιστικό κατάστημα. Φυσικά, εκκρεμούν και οι ανοιχτές υποθέσεις που έχει με την στρατιωτική Δικαιοσύνη, επειδή δεν παρουσιάστηκε για να υπηρετήσει την θητεία του!

πηγή:protothema.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις