⭐ Προσθέστε το HappenedNow στα Αγαπημένα της Google
Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ειδήσεις προσθέτοντας το HappenedNow στις πηγές ειδήσεων της Google.
➕ Προσθήκη στη GoogleΣυναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Παρασκευής στο ΕΚΑΒ και το Νοσοκομείο Λαμίας καθώς 15χρονος μαθητής έχασε τις αισθήσεις του σε λύκειο της πόλης.
Το παιδί υπέστη ανακοπή στο προαύλιο του σχολείου, όπου το βρήκαν συμμαθητές του, και ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο.
Στο σημείο έσπευσαν διασώστες του ΕΚΑΒ και αμέσως ξεκίνησαν τη διαδικασία επαναφοράς του 15χρονου με απινιδωτή, προσπάθειες που συνεχίστηκαν τόσο στη διαδρομή, όσο και όταν παραδόθηκε στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας, ευτυχώς με επιτυχία.
Στη συνέχεια ο νεαρός ασθενής, που έχει ιστορικό με την καρδιά του, εισήχθη στη ΜΕΘ, όπου και θα φανεί κατά πόσο το επεισόδιο δημιούργησε προβλήματα σε ζωτικά όργανα.
Πηγή: lamiareport.gr
Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




















































