Μπορεί ο πρωθυπουργός να υποδύεται τον πατριώτη όμως, όπως γράφουμε σε προηγούμενο κομμάτι, πίσω από την υποτιθέμενη αντίσταση κατά των επεκτατικών ονειρώξεων του σουλτάνου κρύβεται η συνθηκολόγηση της Χάγης.

Με την κολλητή Άνγκελα να έχει αναλάβει ρόλο διαιτητή για να λήξει η… ελληνοτουρκική διένεξη.

Απλώς μένει να φανεί αν ο… νέος Μωυσής θα κάτσει στο τραπέζι της προδοσίας κατόπιν ενός θερμού επεισοδίου με στόχο να είναι πιο εύπεπτο το ξεπούλημα στο εσωτερικό της χώρας, ή άνευ επειδή η Άνγκελα βιάζεται να κλείσει το ζήτημα τώρα που κάνει κουμάντο στις Βρυξέλλες, άρα που καιρός για fake μάχες.

Και το ερώτημα του ενός εκατομμυρίου είναι το εξής: Μήπως ο Μητσοτάκης μαζί με το ξεπούλημα του Αιγαίου θέλει να διαλύσει και τη Νέα Δημοκρατία;

Διότι δεν χρειάζεται μεγάλη φαντασία για να μαντέψει κανείς τι θα συμβεί τόσο εσωκομματικά όσο και ενδοκυβερνητικά αν ο Κυριάκος προβεί στο απονενοημένο διάβημα.

Αυτομάτως με το που προταθεί επισήμως η συνθηκολόγηση της Χάγης η δεξιά πτέρυγα της ΝΔ θα κουνήσει το μαντήλι, αλλιώς οι εκπρόσωποί της δεν θα έχουν λόγο ύπαρξης.

Που σημαίνει ότι οι βουλευτές που την αντιπροσωπεύουν θα αποχωρήσουν από την κοινοβουλευτική ομάδα της και εννοείται κι από το ίδιο το κόμμα.

Φρονούμε ότι ο Μητσοτάκης αποκλείεται να μην έχει σκεφτεί το παραπάνω ενδεχόμενο.

Άρα μήπως σκέπτεται να διαλύσει τη ΝΔ συνειδητά για να φτιάξει τον δικό του πόλο εξουσίας;

Άλλωστε κάποια στιγμή θα πρέπει να απαλλαγεί από τους… εθνικόφρονες που τον ταλαιπωρούν.

Ευκαιρία να το πράξει με αφορμή την προσφυγή στη Χάγη.

Βέβαια θα πέσει η κυβέρνηση.

Είστε σίγουροι όμως ότι δεν θα βρεθούν πρόθυμοι για να βάλουν πλάτη και να σχηματιστεί νέα στην οποία θα συμμετέχει κι ο ίδιος;

Το έργο έχει ξαναπαιχτεί πολλάκις.

Κι αν κρίνουμε από την αντίδραση του Τσίπρα, τον οποίο ο Μητσοτάκης χτυπάει σαν χταπόδι, κι αντί να σηκώσει παντιέρα επανάστασης δηλώνει εμμέσως ότι συναινεί στο ξεπούλημα της Χάγης, η σύμπραξη των δύο πλευρών δεν δύναται να αποκλειστεί.

Εξάλλου αυτές είναι οι εντολές της Μέρκελ, συνεπώς όταν στριμώξουν τα πράγματα οι εγχώριοι οπαδοί της αναγκαστικά θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να τις υλοποιήσουν.

Ενδεχομένως να υποστεί κι ο Τσίπρας κοινοβουλευτικές απώλειες.

Ποιος σας είπε ωστόσο ότι δεν θέλει να απαλλαγεί κι ο ίδιος από τους αντίστοιχους ενοχλητικούς της αριστεράς.

Έτσι Κυριάκος και Αλέξης θα καταφέρουν να φτιάξουν τα δικά τους… μαγαζιά ώστε να απολαμβάνουν ανενόχλητοι το μερίδιο εξουσίας που θεωρούν πως τους ανήκει.

Το γεγονός ότι θα ελλοχεύει ο κίνδυνος τα σύνορα της Ελλάδας να φτάσουν στη Λαμία είναι ένα ζήτημα που θα κληθεί να αντιμετωπίσει το νέο δεξιό κόμμα που θα προκύψει από την εθνική προδοσία.

Ελπίζουμε οι αλλοδαποί δυνάστες της πατρίδας να μην έχουν τίποτα σκελετούς στις ντουλάπες και για αυτούς μπας και γλυτώσουμε το φακιόλι.

Ο Θεός βοηθός…

πηγή:antinews.gr    http://www.antinews.gr/action.read/politiki/mipos-o-mitsotakis-thelei-na-dialusei-ti-nea-dimokratia-/2.146267

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις