Οι αστυνομικοί βρήκαν στον τόπο του εγκλήματος 7 κάλυκες

Ανελέητο ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αρχές για να εντοπιστούν οι δράστες της δολοφονίας της 37χρονης γυναίκας και τον τραυματισμό του 53χρονου συζύγου της, το μεσημέρι της Τρίτης στην περιοχή του Αγίου Σώστη Ζακύνθου.

Σήμα έχει δοθεί και στην Αντιτρομοκρατική, σύμφωνα με την ΕΡΤ, το ρεπορτάζ της οποίας αναφέρει ότι οι αστυνομικοί βρήκαν στον τόπο του εγκλήματος 7 κάλυκες, ενώ έχουν στη διάθεσή τους και εξετάζουν σημαντικό βιντεοληπτικό υλικό από γειτονικό ξενοδοχείο.

Σε ό,τι αφορά την κατάσταση του τραυματία επιχειρηματία, ο 53χρονος άντρας νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Πατρών, εν θα εγχειριστεί προκειμένου να του αφαιρεθεί η σφαίρα.

Υπενθυμίζεται ότι οι δράστες, που σύμφωνα με μαρτυρίες φορούσαν κράνη και αλεξίσφαιρα γιλέκα, φαίνεται να εμφανίστηκαν ως αστυνομικοί από το αντίθετη κατεύθυνση από εκείνη που κινούνταν το ζευγάρι – στόχος.

Για την αστυνομία παραμένει νούμερο ένα σενάριο, αυτό του ξεκαθαρίσματος λογαριασμών και της εκτέλεσης συμβολαίου θανάτου, καθώς ο 53χρονος ήταν παλιός γνώριμος των αρχών και είχε απασχολήσει στο παρελθόν το νόμο και τη δικαιοσύνη.

πηγή:lawandorder.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις