Στην Αγία Τριάδα στον Πειραιά,  στα αποκαλυπτήρια του ανδριάντα του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, βρέθηκε ο υπουργός της κυβέρνησης Άδωνης Γεωργιάδης.

Αυτός που διαπίστωσε πως “στα μπαρ της Μυκόνου γίνεται ξεκάθαρη παραβίαση του νόμου” περί διατήρησης αποστάσεων, μεταξύ των ανθρώπων,  και η κυβέρνησή του αποφάσισε να κλείσει ένα μπαρ για 2 μήνες,  και του επέβαλλε και πρόστιμο 20.000€ .

Ο ίδιος αλλά και άλλα μέλη του κόμματός του, στη φωτογραφία,  όχι μόνο δεν τηρεί τις αποστάσεις,  αλλά αντί να ζητήσει συγνώμη από τον Ελλνικό λαό, σήμερα το πρωί στο Mega δικαιολογήθηκε λέγοντας: παρά την έκκληση των διοργανωτών να κρατήσουν αποστάσεις, οι πιστοί δεν ανταποκρίθηκαν ιδιαίτερα, γεγονός που «δείχνει ότι ο κόσμος δεν έχει πειστεί ακόμα ότι ο κίνδυνος είναι υπαρκτός». Βεβαίως δεν υπάρχει σύγκριση με τα φαινόμενα συνωστισμού στα μπαρ.

Νόμος a la carte δεν υπάρχει κ Γεωργιάδη!

Τον ερμηνεύετε όπως σας βολεύει κάθε φορά, και φυσικά ισχύει για το λαό ΜΟΝΟ,  όχι όμως και για τα μέλη της κυβέρνησης και παράταξής σας, που θα έπρεπε πρώτα να δίνουν το παράδειγμα!

Πηγή φωτό: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις