Ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Μπογδάνος σήμερα,  από τη συχνότητα του Mega, αναφερόμενος στις καταλήψεις των σχολείων είπε:  «Από τους καταληψίες της γενιάς μου οδηγηθήκαμε σε νέο εθνικό διχασμό, εκατό δισεκατομμύρια επιπλέον χρέος, εθνική ήττα στο μακεδονικό, καταναγκαστικό εποικισμό, ασυδοσία των μπάχαλων».

Και συνέχισε…  «Οι καταλήψεις καταστρέφουν τις υποδομές και εμπεδώνουν κουλτούρα τραμπουκισμού και ανομίας και μάλιστα η κυβέρνηση έχει καθυστερήσει να τις «σπάσει» με έννομα μέσα».

Και συμπλήρωσε: «Οι καταλήψεις έβγαλαν τις γενιές του Τσίπρα, είναι παράνομες και δεν έχουν θέση στα ελληνικά σχολεία». «Δεν μπορώ να γνωρίζω αν με εισαγγελέα σταματάει αυτή την γάγγραινα».

 

Βέβαια το (όχι και τόσο μακρινό) 2018, αυτός ο ίδιος άνθρωπος, δημοσιογράφος τότε, έγραφε… Θα είναι παραπάνω από ειρωνεία. Θα είναι θεία δίκη: Ο καταληψίας (σ.σ Τσίπρας) να πέσει από καταλήψεις. Και μάλιστα, να πέσει τώρα, διότι μόνον έτσι, μόνο αν δεν προλάβει να ψηφίσει τις Πρέσπες, σώζεται η Μακεδονία. Θα είναι μια λύτρωση, εθνική και κοινωνική. Και τα παιδιά μπορούν να τον ρίξουν. 

Θα μου πεις, κακό πράγμα οι καταλήψεις και δεν θα παραβιάσωμεν τας αρχάς ημών – και θα σου πω, με όλο το σέβας, κολοκύθια με τη ρίγανη. Ανεχόμαστε δεκαετίες τώρα καταλήψεις από το κάθε λογής και κοπής κουμούνι και θα μας πειράξει η μία και μόνη φορά που οι πιτσιρικάδες ξεσηκώνονται για το έθνος και τη δημοκρατία;

Είναι συγκινητικό αυτό που κάνουν οι νέοι και οι νέες σε τόσους νομούς. Αυτή η κατά τα άλλα χαμένη στις οθόνες γενιά, που μεγαλώνει σε μια χώρα που ρημάζει – κι όμως, βρίσκει κάπου μέσα της μια φλόγα για την πατρίδα. Δεν είναι νεοναζί, δεν είναι χρυσαυγίτες τα παιδιά αυτά. Είναι τα παιδιά της ελληνικής μεσαίας τάξης, των ελληνικών “κίτρινων γιλέκων”.

Αν βάλουμε τώρα στη γωνία τα αγόρια και τα κορίτσια αυτών των καταλήψεων, τα στέλνουμε στην αγκαλιά του φασισμού. Αν τα στηρίξουμε, κατ´εξαίρεση, όμως, με το πνεύμα ενός Πολυτεχνείου από την ανάποδη, για τη δημοκρατία, που δεν θα παραχωρούσε μέρος της εθνικής ταυτότητας κόντρα στον λαό, τότε εμφανίζεται μια ευκαιρία.

Ο φαύλος (σ.σ Τσίπρας) που ανέβηκε από τις καταλήψεις να πέσει πληρωμένος με το ίδιο νόμισμα. Ό,τι δεν μπόρεσαν οι μεγάλοι, μπορούν τα παιδιά. Να του το κάνουν το μαγαζί ανάστα ο Κύριος, καλοκαιρινό. Τί θα κάνει; Θα τα βγάλει με ΜΑΤ; Θα ρίξει στις αυλές των σχολείων τα τσικό των αναρχομπάχαλων ταγμάτων εφόδου του; Ήδη τις χουντικής έμπνευσης συλλήψεις μαθητών και γονέων στο Αγρίνιο τις διέψευσε κακήν κακώς (και ψευδώς) και προσπαθεί τώρα να τις θάψει. Δεν τον παίρνει.…Η κοινωνία, όμως, δεν έχει κανένα λόγο να μετράει τα λόγια της. Και λέει ένα πράγμα: Μην τον λυπηθείτε, παιδιά. Βάλτε μας τα γυαλιά, γεμίστε μας υπερηφάνεια, σώστε την παρτίδα. Ρίχτε τον!

 

Δηλαδή…

Ο βουλευτής Μπογδάνος που σήμερα βλέπει, ασυδοσία των μπάχαλων και τους καταληψίες να καταστρέφουν τις υποδομές και να εμπεδώνουν κουλτούρα τραμπουκισμού και ανομίας, ζητώντας από την κυβέρνησή του να  «σπάσει» με έννομα μέσα, ακόμη και με εισαγγελέα τις καταλήψεις, αναφέροντας πως οι καταλήψεις είναι παράνομες και γάγγραινα, το 2018 ως δημοσιογράφος και εκκολαπτόμενος βουλευτής, έβλεπε τους καταληψίες μαθητές ως παιδιά της μεσαίας τάξης και  ζητούσε να συνεχιστούν οι καταλήψεις….οι μαθητές να μας βάλουν τα γυαλιά και να κάνουν καλοκαιρινό το μαγαζί. Τότε μάλιστα, ζητούσε να στηρίξουμε τα παιδιά στις καταλήψεις, για να ρίξουν την κυβέρνηση Τσίπρα, ενώ σήμερα ζητά εισαγγελέα για τα ίδια αυτά τα παιδιά.

 

Λοιπόν…ΑΡΚΕΤΑ!

Ο κ Βουλευτής παίζει με τα παιδιά όλων των οικογενειών. Οι χτεσινοί ήρωες μαθητές, που θα στήριζε για να ρίξουν την κυβέρνηση Τσίπρα, σήμερα είναι μπάχαλοι και πρέπει να επέμβει ο εισαγγελέας.

 

Μα πόσο πιο κάτω κ Βουλευτά; Παίζει με τη νοημοσύνη του λαού ο κ βουλευτής και αυτό είναι ξεκάθαρο!!!

 

Το κυριότερο; Παίζει με τη νοημοσύνη του λαού όλη η Νέα Δημοκρατία που τον ανέχεται.

 

Και επειδή ο λαός έχει σιχαθεί τα παιχνίδια των πολιτικών, και σίγουρα δεν ανέχεται παιχνίδια με τα παιδιά του, στις εκλογές δεν θα αρέσει το αποτέλεσμα Κυριάκο…

 

Σ.Π

 

πηγή:https://meaculpa.gr/paidia-rikhte-ton/?fbclid=IwAR1Gg8oflR3Zn21pLA3vsnu58ZjYO-0WVJZRiA4CHazqK6bYOoDYYwYdaOE

phοto:independentnews.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις