Ο δράστης είχε τυλίξει τα ναρκωτικά με γράσο για να μην μπορούν να τα μυρίσουν τα λαγωνικά της δίωξης αλλά δεν τα κατάφερε

Χειροπέδες σε έναν 28χρονο dealer, που ταξίδεψε από τον Πειραιά για να σπρώξει κοκαΐνη στο κοσμοπολίτικο νησί των ανέμων πέρασε η ειδική ομάδα της Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμεναρχείου Μυκόνου.

Ο αλλοδαπός, πιάστηκε χθες στις 21:30 όταν αποβιβάστηκε από το Blue Star στο λιμάνι της Μυκόνου, κουβαλώντας μαζί του γύρω στο 1,5 κιλό της «λευκής κυρίας» την οποία είχε κρύψει μέσα στο playstation. Οι ράμπο του Λιμεναρχείου με την εκπαιδευμένη σκυλίτσα Ugly, που είχαν πληροφορίες, τον σταμάτησαν και του ζήτησαν να τον ελέγξουν. Ο Αλβανός, τους είπε ότι είχε το playstation για να παίζει παιχνίδια χωρίς ωστόσο να έχει πάνω του τις δισκέτες.

Οι λιμενικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, άνοιξαν το κουτί και εντόπισαν μια συσκευασία, η οποία ήταν τυλιγμένη με πολλά στρώματα πλαστικής μεμβράνης και ανάμεσα είχε τοποθετήσει γράσο έτσι ώστε τα ναρκωτικά να μην μπορούν να εντοπιστούν από τα σκυλιά. Όμως δεν τα κατάφερε και η ειδική ομάδα του πέρασε χειροπέδες και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Οι πληροφορίες των λιμενικών κάνουν λόγο για άτομο το οποίο ανήκει σε κύκλωμα που με αφορμή το άνοιγμα της σεζόν στέλνει τα πακέτα με την κόκα για να διοχετευθούν στην υψηλή πελατεία του νησιού των ανέμων ενόψει του καλοκαιριού.

Δημήτρης Πώποτας, Άρια Καλύβα
πηγή:protothema.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις