Στην επιχειρησιακή ετοιμότητα των πυροσβεστική υπηρεσιών της Μαγνησίας, του προσωπικού και την συνεργασία με τους τοπικούς φορείς κι εθελοντικές ομάδες αναφέρθηκε ο Διοικητικής των Π.Υ. Μαγνησίας πύραρχος Νικ. Μητσιογιάννης.

Μιλώντας στο Ράδιο Ακρόαμα, ο κ. Μητσιογιάννης, αναφέρθηκε στην επίσκεψη του Γεν. Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Βασ. Παπαγεωργίου στο αεροδρόμιο της Αγχιάλου, καθώς και στην ετοιμότητα των υπηρεσιών της Πυροσβεστικής.

Ο Διοικητής, τόνισε ότι οι υπηρεσίες και τα οκτώ εποχικά κλιμάκια που θα λειτουργήσουν φέτος, τέσσερα στη χερσαία και τέσσερα στα νησιά είναι επανδρωμένα για να ανταπεξέλθουν στα συμβάντα, καθώς έχουν ενισχυθεί και με προσωπικό 70 ατόμων, διαδικασία που αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός των προσεχών ημερών.

Πρόσθεσε ότι σήμερα η υπηρεσία παρέλαβε ένα νέο όχημα Nissan navara κι αναμένονται επιπλέον πυροσβεστικά οχήματα, από το Αρχηγείο, που θα διατεθούν ανάλογα με τις ανάγκες. Τόνισε ότι υπάρχει άριστη συνεργασία με φορείς κι εθελοντικές ομάδες, έχει γίνει συντήρηση των οχημάτων – πυροσβεστικών κρουνών κ.α., ενώ όσον αφορά στην μεταστέγαση της Π.Υ. Βόλου, ανέφερε ότι ολοκληρώνεται ο φάκελος για να αποσταλεί στο Αρχηγείο προκειμένου να προχωρήσουν οι διαδικασίες για την μελέτη και τον διαγωνισμό.

akroama.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις