Ναρκωτικά για κάθε γούστο έκρυβε στο αυτοκίνητό του ένας 27χρονος Έλληνας

Ένα «κοκτέιλ» από παραισθησιογόνες ουσίες και ναρκωτικά για κάθε γούστο έκρυβε στο αυτοκίνητό του ένας 27χρονος Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη όταν τον σταμάτησαν για έλεγχο στην Σπάρτη οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.!

Κατά την έρευνα που έγινε σε όχημα, βρέθηκαν παραισθησιογόνα μανιτάρια σε μορφή «πάστας» συνολικού βάρους 15,3 γραμμαρίων, μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης τύπου “σοκολάτα”, ένα χάπι και μικροποσότητα σκόνης της ναρκωτικής ουσίας “Ectsacy”, τέσσερα ναρκωτικά χάπια και ένα τσιγαριλίκι! Ο νεαρός προσήχθη στην Ασφάλεια που διενεργεί προανάκριση για να διαπιστωθεί αν έκανε διακίνηση και θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης.

*** Στο συνηθισμένο μπλόκο στην διασταύρωση Αρετής στη νέα εθνική οδό Πατρών- Πύργου, συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. ένας Έλληνας, όταν κατά τον έλεγχο που έγινε στο αυτοκίνητο που οδηγούσε και πάνω του βρέθηκαν 17 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και δυο γραμμάρια κοκαΐνης. Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν και ο οδηγός παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πύργου.

πηγή;protothema.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις