Για ακόμη μια φορά η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ, με ανακοίνωσή της πάει κόντρα στη γραμμή του κόμματος, δημιουργώντας πρόβλημα στην εικόνα που το κόμμα δείχνει προς τα έξω.

 

Δεν θα ξεχάσουμε όταν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έδινε εντολή στους αστυνομικούς να διαλύσουν συγκεντρώσεις, ότι της έβγαινε η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ από τα «αριστερά»,  και εξέδιδε ανακοίνωση… κατά της κυβέρνησης!!!

 

Αυτή τη φορά, δεν ξεχνιέται βλέπεις το χούι, έβγαλαν ανακοίνωση κατά της τροπολογίας Σπίρτζη, με την οποία ζητείται «η οικονομική ενίσχυση του προσωπικού που δίνει από την πρώτη γραμμή τη μάχη για την αντιμετώπιση της πανδημίας». Η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωση που εκδόθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, εκφράζει τη διαφωνία της και σημειώνει ότι είναι «παντελώς αδικαιολόγητη και πλήρως αναιτιολόγητη η συμπερίληψη των ένστολων της ΕΛΑΣ στις κατηγορίες που θα πρέπει να ενισχυθούν με έναν επιπλέον μισθό, δεδομένου ότι δεν αποτελούν κατά την γνώμη της τους εργαζόμενους εκείνους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του αγώνα ενάντια στην πανδημία ή πλήττονται κατάφωρα από την οικονομική δυσπραγία πολλών κλάδων της οικονομίας».

 

Και όπως ήταν φυσικό, η ανακοίνωση αυτή της Νεολαίας βρήκε υποστηρικτές και έγινε δεκτή με μεγάλη ικανοποίηση από την τάση των 53+, μέλη της οποίας έσπευσαν να την αναρτήσουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Κατά τα άλλα εκεί στην Κουμουνδούρου ζουν σα μια ευχάριστη παρέα, με την κοινωνία να γελά μαζί τους!

 

Και θέλουν με αυτές τις συμπεριφορές,  να διεκδικήσουν ξανά την ηγεσία της χώρας!

 

Αν δεν αποφασίσει ο Αλέξης Τσίπρας να πάρει ξεκάθαρη θέση, θα τον σέρνουν οι συνιστώσες και τα χαϊδεμένα τους παιδιά από δω και από εκεί.

 

Κάπου πρέπει να βάλει ένα τέλος ο ίδιος, και να μη συνεχίσει την πολιτική των ίσων αποστάσεων. Ο κόσμος κουράστηκε!

Σ.Π

photo:liberal

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις