Το «φιάσκο» του «Μεγάλου Περιπάτου» του δήμαρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη δεν έχει τελειωμό, καθώς μετά την καθολική αποδοκιμασία των πολιτών για το έργο που μετέτρεψε την Αθήνα σε «νεκρή ζώνη», ξεκίνησε το σταδιακό «ξήλωμά» του. Συγκεκριμένα  ο Δήμος Αθηναίων αποφάσισε την απόδοση μιας επιπλέον λωρίδας κυκλοφορίας στα αυτοκίνητα.

Οι εργασίες «ξηλώματος» ξεκίνησαν σήμερα και θα ολοκληρωθούν 21 Αυγούστου.

«Εν όψει της αξιολόγησης της πρώτης φάσης κυκλοφοριακών ρυθμίσεων για την εφαρμογή του «Μεγάλου Περιπάτου», προχωράμε στη διατήρηση των λωρίδων κυκλοφορίας για τα Ι.Χ. σε τρεις και στην προσθήκη μίας επιπλέον λωρίδας για τη διέλευση των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, αυστηρά οριοθετημένης.

Με αυτόν τον τρόπο, δίνουμε μία ακόμα λωρίδα της Πανεπιστημίου για την κυκλοφορία των οχημάτων, ώστε να έχουμε εκτίμηση των κυκλοφοριακών επιπτώσεων, και να προχωρήσουμε στις αποφάσεις για τη διαμόρφωση του τελικού έργου» ανέφερε ο δήμαρχος Αθηναίων.

Άραγε ο δήμαρχος θα επιστρέψει και τα 2 εκατομμύρια ευρώ που έχουν δαπανηθεί μέχρι στιγμής για την κατασκευή ίσως του μεγαλύτερου έργου-φιάσκου των τελευταίων δεκαετιών στην Αθήνα.

Μάλιστα σε αυτά τα εκατομμύρια συμπεριλαμβάνονται τα παγκάκια των 5.700 ευρώ, οι ζαρντινιέρες των 500 ευρώ, οι φοίνικες των 5000 ευρώ κτλπ.

πηγή:pronews.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις