Με απόφαση του αντιστράτηγου και αρχηγού της ΕΛΑΣ κ Μιχαήλ Καραμαλάκη αποφασίσθηκε η απαγόρευση όλων των δημόσιων υπαίθριων συναθροίσεων σε όλη τη χώρα, από τις 6 το πρωί της Κυριακής μέχρι τις 9 το βράδυ της Τετάρτης 18 Νοεμβρίου.

Η παραβίαση της απόφασης επισύρει

  • διοικητικό πρόστιμο 5.000 ευρώ στα νομικά πρόσωπα και 3.000 ευρώ στα φυσικά πρόσωπα, που διοργανώνουν δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις και
  • διοικητικό πρόστιμο (300) ευρώ στα πρόσωπα που παραβιάζουν την απαγόρευση συμμετέχοντας σε δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις.

 

 Η  Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων σε ανακοίνωσή της,

Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων για τις απειλές από τον Ρουβίκωνα | ΑΘΗΝΑ 9,84θεωρεί ότι η απόφαση αυτή για γενική απαγόρευση των συναθροίσεων σε όλη την Επικράτεια,  βρίσκεται εκτός  Συνταγματικού πλαισίου και θα πρέπει άμεσα να ανακληθεί.

 

Μα είναι δυνατόν ο αρχηγός της αστυνομίας να εκδίδει παράνομη απόφαση; Δεν υπάρχει νομική υπηρεσία στο αρχηγείο;

Αν πρόκειται περί λάθους,  θα πρέπει να ανακληθεί άμεσα όπως συστήνουν και οι αρμόδιοι δικαστές και εισαγγελείς.

 

Αν συνεχίσει να επιμένει ο κ Αρχηγός στην απόφασή του,  θα πρέπει να παρέμβει ο πολιτικός προϊστάμενός του κ Χρυσοχοιδης για να προστατέψει και την κυβέρνηση,

Ενα εποχικό πρόβλημα για τον Χρυσοχοΐδη και την κυβέρνηση| newmoneyή κάποιος τέλος πάντων που θα διασώσει το κύρος της ΕΛ.ΑΣ και θα προστατέψει το σύνταγμα και τους Έλληνες πολίτες.

 

Πιο αρμόδια για να το πράξει βέβαια και να αντιδράσει άμεσα,  είναι η αξιότιμη πρόεδρος της Δημοκρατίας κ Σακελαροπούλου,

Κυβερνητικές πηγές για την επιλογή Σακελλαροπούλου: Ενωτική, αξιοκρατική και προοδευτική επιλογή | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗη οποία θήτευσε και ως ανώτατη δικαστικός και γνωρίζει πολύ καλά το σύνταγμα και τους νόμους .

Σε αναμονή εξελίξεων…

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις