Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star πριν 2 ημέρες,  ο υπουργός της αστυνομίας ανέφερε πως… «Ο ρόλος της αστυνομίας είναι η καταπολέμηση της εγκληματικότητας. Αυτό θα συνεχίσει να κάνει και πάλι»  και συνέχισε γραφικά να μας ταΐζει σανό…  «Η αστυνομία δεν έχει καμιά δουλειά στις πλατείες ούτε περιορίζει τους πολίτες. Αυτό που έγινε στις πλατείες είναι η προειδοποίηση για να τηρούμε τα μέτρα» συμπλήρωσε ο υπουργός της αστυνομίας.

Όσον αφορά τις κατηγορίες κατά της ΕΛ.ΑΣ. για υπερβάλλοντα ζήλο, ο κ. Χρυσοχοΐδης απάντησε: «Αυτό είναι ένα μεγάλο ψέμα και από ψέματα τον τελευταίο καιρό η αντιπολίτευση μας έχει χορτάσει. Δεν πήγε μόνη της η αστυνομία». Στην Αγία Παρασκευή και στον Άγιο Γεώργιο Κυψέλης «μπαχαλάκηδες» επιτέθηκαν σε αστυνομικούς ή επιχείρησαν να τους επιτεθούν. «Τότε πήγε η Αστυνομία. Στην Κυψέλη υπήρξε και κλήση για ληστεία με τραυματισμό και τότε προσήλθε η αστυνομία»

Εχθές βράδυ λοιπόν κ Μιχάλη,  τα ΜΑΤ, τα δικά σας τα ΜΑΤ,  στη Θεσσαλονίκη στην πλατεία Καλλιθέας, στην Ανω Πόλη,   δεν πήγαν για προειδοποίηση, ούτε είναι ψέματα της αντιπολίτευσης… αφού οι φωτογραφίες με κλομπιές σε πλάτες γυναικών,  άλλα καταμαρτυρούν.

via1via2

Επιτέλους πείτε την αλήθεια στο λαό κ Χρυσοχοίδη,  πως εσείς προσωπικά και η κυβέρνησή σας,  στέλνετε τα ΜΑΤ και  δέρνουν τον κόσμο στις πλατείες, με τη δικαιολογία  των εκτάκτων διατάξεων για τον κορονοιό,  και σταματήστε να ψεύδεστε!

 

Όπως βλέπετε το ψέμα έχει κοντά ποδάρια…

Αυτή τη φορά τι δικαιολογία θα βρείτε να μας σερβίρετε… Έχετε εξαντλήσει όλο το παλμαρέ δικαιολογιών για τις “απρόσκλητες” επιχειρήσεις των ΜΑΤ και ξυλοδαρμό πολιτών…

 

Επιτέλους δεν καταλαβαίνετε,  ότι εκτός από τους δαρμένους αναίτια πολίτες, στοχοποιείτε τους αστυνομικούς; Η τρομοκρατία δεν έχει εξαλειφτεί στην Ελλάδα,  όπως γνωρίζετε πολύ καλά, και τότε δε θα σας φταίει καμιά αντιπολίτευση… μη συνεχίζετε αυτό το βιολί…

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις