Ο 77χρονος υπεύθυνος εργοταξίου ισχυρίστηκε ότι κατηγόρησε έναν αθώο επειδή… φοβήθηκε

Λίγο έλειψε να βρει το μπελά του για κάτι που δεν έκανε ένας μεροκαματιάρης στην Πάτρα, καθώς ο υπεύθυνος του εργοταξίου στο οποίο εργάζεται του… φόρτωσε το ατύχημα που προκάλεσε ο ίδιος, παρασύροντας με το αυτοκίνητό του ένα μοτοσικλετιστή τον οποίο εγκατέλειψε αβοήθητο!

Το τροχαίο συνέβη το πρωί της Τρίτης στην Περιμετρική Πατρών, όταν ο οδηγός ενός Ι.Χ. παρέσυρε έναν 55χρονο οδηγό μοτοσικλέτας, αλλά αντί να σταματήσει για να τον βοηθήσει πάτησε γκάζι και εξαφανίστηκε. Ο 55χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι είχε τραυματιστεί ελαφρά. Οι άνδρες της Τροχαίας εξέτασαν τα πλάνα που κατέγραψαν οι κάμερες της περιοχής και διαπίστωσαν ότι το αυτοκίνητο του ασυνείδητου οδηγού ανήκε στον 77χρονο υπεύθυνο ενός εργοταξίου στην Χαλανδρίτσα.

Όταν έφτασαν εκεί, ο ηλικιωμένος αποποιήθηκε τις ευθύνες του και ισχυρίστηκε ότι το αυτοκίνητο οδηγούσε ένας οικοδόμος που εργαζόταν στο εργοτάξιο! Ο άτυχος εργάτης τα έχασε μόλις τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί, παρ’ όλο που ορκιζόταν ότι την ημέρα του ατυχήματος βρισκόταν από νωρίς στο εργοτάξιο! Σύντομα, όμως, επιβεβαιώθηκε το άλλοθί του και οι αστυνομικοί κατάλαβαν ότι είχαν συλλάβει λάθος άνθρωπο.

Έτσι, κάλεσαν στο τμήμα τον ηλικιωμένο ο οποίος παραδόθηκε συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του και ισχυρίστηκε ότι κατηγόρησε έναν αθώο επειδή… φοβήθηκε! Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην σύλληψη του 77χρονου που παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών με κατηγορίες για πρόκληση τροχαίου με εγκατάλειψη, πρόκληση σωματικών βλαβών, παράβαση του Κ.Ο.Κ. και παραπλάνηση της έρευνας.

Μάνος Τσαγκαράκης
πηγή:protothema.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις