Πάτρα: Με δυναμικές κινητοποιήσεις προειδοποιεί ο Εμπορικός Σύλλογος – Θα πετάξουν τις ταμειακές τους στην πλατεία Γεωργίου

99

Σοκ έχει προκαλέσει στις τάξεις των εμπόρων της Πάτρας και της ευρύτερης περιοχής, η αναμενόμενη επιβολή Lockdown η οποία σηματοδοτεί και το κλείσιμο των καταστημάτων λιανικού εμπορίου.

 

Ο πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου της Πάτρας κ. Ζαφειρόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή του Γιάννη Γεωργόπουλου “πράσινο, Κόκκινο σε Γαλάζιο φόντο” στον «max fm», έκανε λόγο για μία απόφαση, που σηματοδοτεί το θάνατο του κλάδου, ενώ υποστήριξε πως “δεν μπορεί η κυβέρνηση να κλείνει το λιανεμπόρια, αλλά να αφήνει ανοιχτά τα super market τα οποία αποδεδειγμένα αποτελούν μεγαλύτερες εστίες κινδύνου για την μετάδοση του κορονοϊού”.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου της Πάτρας, προανήγγειλε δυναμικές κινητοποιήσεις, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο «να δούμε ακόμα και σκηνές, όπου οι έμποροι της Πάτρας  και άλλων πόλεων της Αχαΐας, θα πετάξουν τις ταμειακές τους μηχανές στην πλατεία Γεωργίου».

Ο κ. Ζαφειρόπουλος μίλησε για άδικη απόφαση, η οποία αποτελεί μετά το δίμηνο κλείσιμο του περασμένου Μαρτίου , την χαριστική βολή για τους εμπόρους της Πάτρας και όλης της χώρας, καθώς η χρονική στιγμή που επιβάλλεται το νέο lockdown είναι λίγο πριν την είσοδο στην περίοδο των εορτών, η οποία παραδοσιακά είναι από τις καλύτερες κάθε έτους.

-Real.gr

 

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αν σας άρεσε το άρθρο

Κάνετε Like