Το τρίτο περιστατικό με πυροβολισμό ανθρώπων μέσα σε 72 ώρες στην Αττική!

 

Ανησυχία έχει κυριεύσει τις Αρχές,  αφού σε μόλις 72 ώρες τρίτο περιστατικό πυροβολισμών στην Αττική εν μέση οδό και με κόσμο να κυκλοφορά, με κίνδυνο να υπάρξουν και θύματα πολίτες,  που τυχαία θα περνούν από το σημείο της επίθεσης.
Κατά τη χθεσινή ημέρα στα Πατήσια άγνωστοι άνοιξαν πυρ και τραυμάτισαν ένα αλλοδαπό
Και σήμερα  λίγο μετά τις 4 το απόγευμα αναφέρθηκε πυροβολισμός σε κεντρικό σημείο του Περιστερίου. Από τον πυροβολισμό, τραυματίστηκε ένας 32χρονος αλβανικής καταγωγής. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 32χρονος έβγαινε από μάντρα αυτοκινήτων που βρίσκεται στη περιοχή.
Εκείνη τη στιγμή, ένα μαύρο αυτοκίνητο με δύο άτομα σταμάτησε μπροστά από την μάντρα. Οι δράστες προσέγγισαν τον 32χρονο, τον χτύπησαν με σιδηρογροθιά στο κεφάλι και τον πυροβόλησαν στο πόδι. Ο τραυματίας, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, πήγε μόνος του μέχρι το Αττικό Νοσοκομείο ενώ ο τραυματισμός του δεν φαίνεται να είναι σοβαρός.
Ο τραυματίας, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, πήγε μόνος του μέχρι το Αττικό Νοσοκομείο ενώ ο τραυματισμός του δεν φαίνεται να είναι σοβαρός.

Η κατάσταση πλέον δείχνει να έχει ξεφύγει, με το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ να παρακολουθεί άπραγο, με τις όποιες επιτυχίες των αστυνομικών να επισκιάζονται από πολύ βαριά εγκλήματα.  αφού εκτός των τριών περιστατικών πυροβολισμών μέσα σε 72 ώρες εν μέση οδό, ταυτόχρονα έχουμε στη χώρα εκρήξεις σε ΑΤΜ’s, Ληστεία σε χρηματαποστολή, Ρίψεις χειροβομβίδων, και Eφόδους ληστών μέσα σε σπίτια παρουσία των ενοίκων τους. Εγκλήματα που κρίνονται ιδιαίτερα βίαια και βαριά και ξεφεύγουν κατά πολύ από την μικροεγκληματικότητα.

 

 

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις