Στην επίσημη δοξολογία της πρωτοχρονιάς, στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών όπως είθισται, παρευρίσκονται όλοι οι πολιτικοί και πολιτειακοί θεσμοί της πατρίδος  μας.

Φέτος για πρώτη φορά δεν ακούστηκε ο Εθνικός μας ύμνος, επειδή απουσίαζε η στρατιωτική μπάντα της ΑΣΔΥΣ .

Τα ΜΜΕ έσπευσαν να «ρίξουν» τις ευθύνες στην κ Π.τ.Δ Α. Σακκελαροπούλου, και η προεδρία της Δημοκρατίας, με ανακοίνωση της δήλωνε, μεταξύ άλλων αναρμοδιότητα: Ο σχεδιασμός της εκδήλωσης της Δοξολογίας δεν εμπίπτει στις αρμοδιότητες της Προεδρίας της Δημοκρατίας.

 

Αμέσως το ΓΕΕΘΑ έσπευσε να εκδώσει ανακοίνωση, (ΤΟ ΓΕΕΘΑ), θέλοντας να  παρέχει κάλυψη στην Π.τ.Δ με την οποία δήλωνε : 

 

Και πριν περάσουν 2 ημέρες, έλαμψε η αλήθεια!!!

 

Ο Εθνικός ύμνος δεν ακούστηκε στη Μητρόπολη Αθηνών, επειδή «κάποιοι» αποφάσισαν να στείλουν τη στρατιωτική μπάντα της ΑΣΔΥΣ στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος!

Εξυπακούεται πως σε οποιαδήποτε άλλη χώρα ο εμπαιγμός – γιατί περί εμπαιγμού πρόκειται τελικά – των εθνικών μας συμβόλων, θα έθετε αμέσως και σε παραίτηση τον Α/ΓΕΕΘΑ, μετά και την επίσημη ανακοίνωση “φιάσκο”.

Μητσοτάκης - 1η Στρατιά: Η Ελλάδα πάντα θα απαντά... - slpress.gr

Στην Ελλάδα μας όμως είναι… Τετάρτη, η χώρα σε lockdown, οι πολίτες τρομαγμένοι αφού δεν ξέρουν τι τους ξημερώνει, οι επιχειρηματίες βάζουν λουκέτα στις επιχειρήσεις τους από τα χρέη, και οι εργαζόμενοι στην ουρά για τα επιδόματα, από το κράτος πατερούλη…

Όσο για ευθιξία και παραίτηση, δύο αξίες που συνάδουν με τον όρκο των στρατιωτικών, αυτά last year…

Πλέον όλοι μαζί, πολιτική και στρατιωτική ηγεσία συντάσσονται κατά των Εθνικών μας συμβόλων, και εμπαίζουν το λαό με ανακοινώσεις!!!

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις