Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας

Το ναρκωτικό χάπι που είχε πάνω του χωρίς ιατρική συνταγή ένας Έλληνας, όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο στην Πρέβεζα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ήταν αρκετό για να συλληφθεί, να προσαχθεί στην Ασφάλεια και να ακολουθήσει έρευνα στο σπίτι του όπου βρέθηκαν ακόμη πιο επιβαρυντικά ευρήματα.

Συγκεκριμένα, κατασχέθηκαν μικροποσότητες κοκαΐνης, ακατέργαστης και κατεργασμένης κάνναβης, δυο μεταλλικοί τρίφτες και μια ηλεκτρονική ζυγαριά που στοιχειοθέτησε την κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών, ενώ βρέθηκαν ακόμη ένα πτυσσόμενο μεταλλικό κλομπ, τέσσερα μαχαίρια διαφόρων τύπων και 25 ναυτικά βεγγαλικά. Όλα κατασχέθηκαν και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και για παραβάσεις των νόμων περί όπλων και περί ειδών πυροτεχνίας, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας κατηγορούμενος.

Συλλήψεις για ναρκωτικά και σε Κοζάνη και Χανιά

Κατά τον έλεγχο που έκαναν οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. σε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο Έλληνες ηλικίας 35 και 36 χρόνων σε περιοχή της Κοζάνης, έδειξε ότι είχαν στην κατοχή τους ηρωίνη βάρους 26 γραμμαρίων, την οποία θα διακινούσαν και κατασχέθηκε. Οι δράστες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης κατηγορούμενοι για διακίνηση ναρκωτικών, ενώ το αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 35χρονου κατασχέθηκε.

Στα Χανιά, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών πέρασαν χειροπέδες σε δύο Έλληνες, όταν έκαναν έρευνα στο σπίτι τους και ανακάλυψαν μικροποσότητα ηρωίνης και μια ζυγαριά ακριβείας. Επιπλέον, κατέσχεσαν 710 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες και δύο κινητά. Οι δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων που τους άσκησε δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών.

Μάνος Τσαγκαράκης
πηγή:protothema.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις