Παραδόθηκαν σήμερα Τρίτη 5 Μαϊου 2020 από την Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων Ν.Μαγνγησίας (ΟΕΒΕΜ) στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου 20.000 γάντια, εκ των οποίων 1.000 θα πάνε στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού, ενώ αύριο θα παραδοθούν 5 θερμόμετρα σώματος ανέπαφης μέτρησης με laser, εκ των οποίων το 1 θα παραδοθεί στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού.

Στην παράδοση παρευρέθηκαν εκ μέρους της ΟΕΒΕΜ ο Πρόεδρος Τρύφων Πλαστάρας, ο Αντιπρόεδρος Ευάγγελος Λαλίτσας, ο Ταμίας Ιωάννης Φόβος, ο Έφορος Αθανάσιος Μόσχος, το Μέλος Γεώργιος Γκάλιος, ο πρώην Ταμίας Αχιλλέας Πιλάτος και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Μαγνησίας και Πρόεδρος του Τμήματος Υπηρεσιών του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Σεραφείμ Μαουσίδης.

Εκ μέρος του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου στην παραλαβή των υλικών, παρόντες ήταν ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου κος Ντόκος Ιωάννης, ο Διευθυντής του Ορθοπεδικού Τμήματος κος Μουλάς Γεώργιος και η Διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κα Χαρανά Αικατερίνη και ο Πρόεδρος των Νοσοκομειακών Γιατρών Βόλου κος Μαλινδρέτος Παύλος.

Η ΟΕΒΕΜ μετά την παράδοση των 4.000 μασκών που έγινε στις 10 Απριλίου 2020 προχώρησε σε μία ακόμα ενέργεια περαιτέρω ενίσχυσης των Δομών Δημοσίας Υγείας της Μαγνησίας.  Στηριζόμενη στην οικονομική βοήθεια των Πρωτοβάθμιων Σωματείων αλλά και με την παράλληλη συμμετοχή επιχειρήσεων και φυσικών προσώπων, ο λογαριασμός ειδικού σκοπού που διαμορφώθηκε ενισχύεται δίνοντας τη δυνατότητα για τέτοιες ενέργειες.

Είναι δε χαρακτηριστικό ότι η ενίσχυση αυτού του ειδικού λογαριασμού πραγματοποιείται από επαγγελματίες, οι οποίοι είτε είναι «κλειστά» είτε είναι «ανοιχτά/κλειστά». Η κατεύθυνση και το μήνυμα που δίνουμε σαν Ομοσπονδία είναι ότι βάζουμε πρώτα και πάνω απ’ όλα τον πολίτη. Ο συνδικαλιστικός μας ρόλος δεν περιορίζεται πουθενά, γιατί πρώτα και πάνω απ’ όλα τίθεται το θέμα της υγείας. Γι’ αυτό και καλούμε και άλλα σωματεία και άλλους φορείς και άλλους επιχειρηματίες να ενισχύσουν αυτόν τον λογαριασμό προκειμένου να προβούμε στο άμεσο μέλλον στην αγορά και άλλου αναλώσιμου υλικού, το οποίο θα καλύψει τα δικαιολογημένα κενά που υπάρχουν αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Βασική μας αρχή είναι: «ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟΥ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΣ», και σε αυτή την αρχή είμαστε αδιαπραγμάτευτοι.

Φυσικά ο λογαριασμός ειδικού σκοπού παραμένει ανοιχτός:

ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ με ΑΡΙΘΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 032304-017-5001-02 και IBAN: GR4309101070000323041720026 και ΕΠΩΝΥΜΙΑ: «ΟΕΒΕΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ».

πηγή:myvolos.net

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις