Το υλικό ανακάλυψε τυχαία ο ιδιοκτήτης μίας μάντρας ανακυκλώσιμων υλικών

Απροσδόκητη κατάληξη είχε η προσπάθεια ενός ιδιοκτήτη μίας μάντρας ανακυκλώσιμων υλικών λίγο έξω από την Πτολεμαΐδα να μεταφέρει σε ανοιχτό χώρο κάποιες παλιές ηλεκτρικές συσκευές για να τις αποσυναρμολογήσει, καθώς διαπίστωσε έντρομος ότι μια από αυτές έκρυβε ένα μικρό… οπλοστάσιο!

Ο ιδιοκτήτης της μάντρας δεν πίστευε στα μάτια του όταν άνοιξε τον θάλαμο μιας παλιάς ηλεκτρικής κουζίνας και ανακάλυψε ότι στο εσωτερικό της ήταν κρυμμένα ένα σακουλάκι με 19 σφαίρες και τέσσερις χειροβομβίδες αμυντικού τύπου! Αμέσως, κάλεσε την Ασφάλεια Εορδαίας και περιέγραψε τα ευρήματά του, με αποτέλεσμα η μάντρα να αποκλειστεί από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. και της Πυροσβεστικής.

Στο σημείο έφτασανκαι πυροτεχνουργοί του στρατού από τη μονάδα ΤΕΝΞ, για να αναλάβουν τη μεταφορά και την αχρήστευση του πολεμικού υλικού, που διαπιστώθηκε πως ήταν πεπαλαιωμένο. Την προανάκριση για τον εντοπισμό του ανθρώπου που τοποθέτησε τις σφαίρες και τις χειροβομβίδες στην ηλεκτρική κουζίνα, έχουν αναλάβει οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πτολεμαΐδας.

Πηγή βίντεο: Flash TV

protothema.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις