Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απαντώντας στις αποκαλύψεις για το σκάνδαλο με τα διπλά βιβλία στον ΕΟΔΥ, έκανε έναν απίστευτο ισχυρισμό! 
Απαντώντας στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα ο οποίος προανήγγειλε προσφυγή στη δικαιοσύνη για το σκάνδαλο, είπε το εξής: «ο κ. Τσίπρας «ανακάλυψε» σήμερα σύμβαση η οποία έχει ήδη αναρτηθεί στη Διαύγεια πριν από έξι μήνες»!

Aποκάλυψη! Ιδού τα «διπλά βιβλία» του ΕΟΔΥ για την καταγραφή κρουσμάτων

Δηλαδή ο κύριος Πέτσας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κύριος Πέτσας, ισχυρίζεται ότι η επίμαχη σύμβαση έχει αναρτηθεί στην διαύγεια. Και το δηλώνει επισήμως.

Μπορεί να μας πει που ακριβώς έχει αναρτηθεί η σύμβαση;

Αυτή είναι η εκτύπωση της διαύγειας, όσον αφορά την επίμαχη εταιρεία. Όπως βλέπετε, η σύμβαση απουσιάζει. Υπάρχουν όμως οι εντολές πληρωμών.

Διότι αναζητώντας την συγκεκριμένη σύμβαση στην διαύγεια, βλέπουμε μόνο τις εντολές πληρωμής και κάτι συμβάσεις για φιλοξενία ιστοσελίδας δυόμισι χρόνια πριν!

Η επίμαχη σύμβαση απουσιάζει. Τι συμβαίνει λοιπόν; Μήπως εκτός από δίπλα βιβλία για τα κρούσματα, φτιάξαμε και «διπλή διαύγεια»; Ή μήπως απλώς ο κύριος Πέτσας ψεύδεται;

Τσίπρας: «Ο Μητσοτάκης να λογοδοτήσει για το πρωτοφανές μπάχαλο με την καταγραφή των κρουσμάτων»

Διότι εάν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ψεύδεται, τότε μιλάμε για μέγα σκάνδαλο το οποίο προσπαθούν με ψεύδη να συγκαλύψουν επειδή ακριβώς γνωρίζουν…

Είναι βέβαιο ότι το θέμα θα φτάσει στη βουλή και προφανώς στην δικαιοσύνη.

Όπως επίσης και το άλλο ερώτημα που θα τεθεί: Πότε προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός και πόσο διήρκεσε. Διότι οι πληροφορίες μας κάνουν λόγο για διαγωνισμό – παρωδία που διήρκεσε μόλις ένα εικοσιτετράωρο.

newsbreak.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις