Τα δύο αδέλφια βουλγαρικής υπηκοότητας που κατηγορούνται για απόπειρα απαγωγής ανηλίκου στον Πύργο, αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τη Δευτέρα (14/12), οι δύο κατηγορούμενοι πέρασαν την πόρτα του δικαστικού μεγάρου, όπου τους γνωστοποιήθηκε ότι παραπέμπονται σε δίκη στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Πάτρας με την κατηγορία της απόπειρας αρπαγής ανηλίκου.

Παράλληλα, στους κατηγορούμενους επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, ενώ υποχρεούνται να παρουσιάζονται δύο φορές το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής που διαμένουν.

Θα παραμείνουν πάντως ελεύθεροι έως και τη δίκη η ημερομηνία της οποίας θα καθοριστεί εντός του προσεχούς διαστήματος, καθώς το μόνο στοιχείο εναντίον τους είναι η μαρτυρία του ανήλικου που ελήφθη παρουσία παιδοψυχολόγου τον Ιούνιο.

Σύμφωνα με το 14χρονο αγόρι, δύο άνδρες που επέβαιναν σε βαν τον προσέγγισαν ενώ περπατούσε στο δρόμο και προφασιζόμενοι ότι τους είχε στείλει η μητέρα του, αποπειράθηκαν να τον επιβιβάσουν στο όχημα, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.

Για τη διερεύνηση του περιστατικού κινητοποιήθηκαν άμεσα οι αστυνομικές Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, με αποτέλεσμα αστυνομικοί της μικτής περιπολίας Υπηρεσιών της Ήλιδας, να εντοπίσουν τον αλλοδαπό άνδρα με όχημα τύπου βαν, στην Αμαλιάδα. Την ίδια ώρα αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου εντόπισαν το δεύτερο αλλοδαπό στην οικία του.

pronews.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις