O 75χρονος «πιστολέρο» πυροβόλησε τρεις φορές εναντίον 35χρονου

Το χάρο με τα μάτια του είδε ένας 35χρονος κτηνοτρόφος στην κοινότητα Μέλαμπες του δήμου Αγίου Βασιλείου στο Ρέθυμνο, όταν ένας ηλικιωμένος άνοιξε πυρ εναντίον του επειδή τα πρόβατά του μπήκαν στην έκταση ιδιοκτησίας του! Ευτυχώς, το περιστατικό δεν εξελίχθηκε σε μια ακόμη τραγωδία…

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στην Αστυνομία ο 35χρονος, ο 75χρονος «πιστολέρο» πυροβόλησε τρεις φορές εναντίον του, το απόγευμα της Τετάρτης, ευτυχώς χωρίς να τον πετύχει. Οι αστυνομικοί αναζήτησαν τον φερόμενο ως δράστη, αλλά δεν τον βρήκαν. Όμως, ο ηλικιωμένος παραδόθηκε ύστερα από λίγες ώρες, παρέδωσε την καραμπίνα και ισχυρίστηκε ότι πυροβόλησε στον αέρα και από μεγάλη απόσταση, χωρίς πρόθεση να τραυματίσει τον κτηνοτρόφο, με τον οποίο -όπως είπε- έχει συνεχείς διαπληκτισμούς.

Ο 75χρονος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας παράβαση του νόμου περί όπλων με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρεθύμνου και παραμένει κρατούμενος, ώσπου να απολογηθεί στην ανακρίτρια.

Μάνος Τσαγκαράκης
Πηγή:protothema.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις