Βίντεο δείχνει τρομοκρατημένους τουρίστες να βλέπουν την επίθεση αρκούδας από το λεωφορείο – Έκλεισε προσωρινά η περιοχή με τα άγρια ζώα

Με φρικιαστικό τρόπο σκοτώθηκε ένας εργαζόμενος σε ζωολογικό πάρκο στη Σανγκάη, που δέχθηκε επίθεση από αρκούδα μπροστά στα μάτια τρομοκρατημένων τουριστών, που έκαναν περιήγηση με λεωρορείο.

Βίντεο που έγινε viral σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει τους τουρίστες να βλέπουν την επίθεση ουρλιάζοντας μέσα στο λεωφορείο.

Το περιστατικό έγινε το Σάββατο στην περιοχή των άγριων θηρίων του πάρκου, όπου οι αρκούδες μπορούν να κινούνται ελεύθερα, με τους τουρίστες να επισκέπτονται το συγκεκριμένο σημείο με εξιδεικευμένα οχήματα.

Στο βίντεο, οι επισκέπτες ακούγονται να ουρλιάζουν από φόβο μέσα από το λεωφορείο, καθώς παρακολουθούσαν μια αγέλη από αρκούδες. Μάλιστα κάποιος άρχισε να φωνάζει «τι συμβαίνει εδώ;».

Το βίντεο δεν δείχνει ακριβώς πώς πέθανε ο εργαζόμενος. Ωστόσο τρομοκρατημένος επισκέπτης ανέφερε στο Weibo ότι είδε τις αρκούδες να κατασπαράζουν το σώμα του.

Τι αναφέρει το πάρκο

Το πάρκο επιβεβαίωσε ότι ένας εργαζόμενος σκοτώθηκε από την επίθεση, χωρίς να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες.

Σε ανακοίνωσή του, οι εκπρόσωποι του πάρκου εκφράζουν τη συντριβή τους για την τραγωδία που συνέβη, ενώ απολογήθηκαν και στους τουρίστες. Προς το παρόν, το περιστατικό βρίσκεται υπό διερεύνηση, με τους υπεύθυνους του πάρκου να διαβεβαιώνουν ότι θα επιδιώξουν τόσο να βελτιώσουν τα ζητήματα ασφάλειας όσο και ότι θα κάνουν το καλύτερο δυνατόν για να αντιμετωπίσουν τα αποτελέσματα του δυστυχήματος.

Προσωρινά έχει μπει λουκέτο στην περιοχή των άγριων θηρίων.

Καταλαμβάνοντας 374 στρέμματα, το Shanghai Wild Animal Park έχει πάνω από 100.000 ζώα και πάνω από 200 είδη. Το βίντεο ξεκίνησε συζήτηση σχετικά με τις μεθόδους ασφάλειας του πάρκου, αλλά και με την πρακτική των άγριων ζώων που χρησιμοποιούνται ως αξιοθέατα επισκεπτών.

Αν και τέτοια περιστατικά θεωρούνται σπάνια στην Κίνα, έχουν αναφερθεί αρκετά γεγονότα με επίθεση άγριων ζώων σε ανθρώπους.

protothema.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις