Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λασιθίου

Με επιχείρηση αστυνομικών του τοπικού τμήματος και του Κλιμακίου Αστυνομικών Επιχειρήσεων συνελήφθησαν δυο Έλληνες που συγκατοικούν σε περιοχή του Δήμου Σητείας, καθώς υποβλήθηκαν σε έλεγχο και πάνω σε έναν από τους δύο βρέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι τους το απόγευμα της Τρίτης και στον αποθηκευτικό του χώρο βρέθηκαν ένα κιλό και 23 γραμμάρια κάνναβης, δυο ζυγαριές ακριβείας και ένας αυτοσχέδιος ναργιλές, ενώ κατασχέθηκαν και 3.150 ευρώ ως προερχόμενα από την πώληση του χασίς. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λασιθίου κατηγορούμενοι για διακίνηση ναρκωτικών.

Συλλήψεις για ναρκωτικά και σε Πέλλα και Νάουσα

Ο σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών που ερεύνησε το σπίτι ενός Έλληνα σε περιοχή της Πέλλας, βρήκε κρυμμένες ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 45,8 γραμμαρίων, σπόρους κάνναβης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά. Ο δράστης συνελήφθη, ενώ κατά την έρευνα που έγινε από αστυνομικούς της Ασφάλειας κατασχέθηκε και ένα πιστόλι κρότου, με αποτέλεσμα ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Πέλλας να του ασκήσει δίωξη για κατοχή ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή.

Στην αυλή του σπιτιού του στη Νάουσα καλλιεργούσε δύο δενδρύλλια κάνναβης ύψους άνω του ενός μέτρου ένας Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας. Τα χασισόδεντρα ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, όπως και 120 σπόροι κάνναβης που βρέθηκαν στην κατοικία του.

Μάνος Τσαγκαράκης
πηγή:protothema.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις