Τη στήριξη και συμπαράστασή τους στον τραυματιοφορέα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας Λάμπρο Τσάπαλη που συνεχίζει για 7η ημέρα την απεργία πείνας, εκφράζουν τα μέλη της μειοψηφίας στο Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων στο “Αχιλλοπούλειο” Νοσοκομείο Βόλου Λεωνίδας Αναστασίου, Φούλη Τσιώμου και Λεμονιά Πατρώνη, αφήνοντας αιχμές σε βάρος του προεδρείου του Συλλόγου. “Ο Λάμπρος με την απόφαση του έδωσε άλλη διάσταση στην έννοια του συνδικαλιστικού αγώνα”, τονίζεται μεταξύ άλλων σε δήλωση των τριών:

Λόγω ανυπαρξίας του προεδρείου του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Βόλου ως μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου, αισθανόμαστε την ανάγκη να δηλώσουμε την αμέριστη στήριξη και την συμπαράσταση μας στον συνάδελφο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας Λάμπρο Τσάπαλη που συνεχίζει με κίνδυνο της υγείας του για –7 η ημέρα την απεργία πείνας.
Η γενναία αυτή απόφαση του συναδέλφου να θέσει σε κίνδυνο την υγεία του για να μπορέσει να αναδείξει τα μεγάλα διαχρονικά προβλήματα των εργαζομένων στο Ε.Σ.Υ. είναι απόρροια της οργής και της αγανακτήσεις που νοιώθουμε όλοι οι υγειονομικοί τα τελευταία 10 χρόνια, απέναντι στον πολιτικό εμπαιγμό και την κοροϊδία που διαλύει το δημόσιο σύστημα υγείας και δεν αναγνωρίζει τα αυτονόητα και αυτοδίκαια δικαιώματα μας, όπως η ένταξη μας στα Βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα.
Η στάση του συναδέλφου φωτίζει τον δρόμο του αγώνα όλων των υγειονομικών μέχρι την τελική δικαίωση.
Ο Λάμπρος με την απόφαση του έδωσε άλλη διάσταση στην έννοια του συνδικαλιστικού αγώνα και έστειλε ηχηρά μηνύματα αποφασιστικότητας και αγωνιστικότητας.
Δεν χρειάζεται καμιά ανθρώπινη θυσία αυτός ο αγώνας.
Εκείνο που χρειάζεται είναι η αποφασιστικότητα , η μαζικότητα και η ενότητα όλων !
Λάμπρο σε ευχαριστούμε.

e-thessalia

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις