Στεφανής: Δεν συμφέρει την Τουρκία ένα θερμό επεισόδιο με την Ελλάδα

45

Μήνυμα ισχύος και αποφασιστικότητας έστειλε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας και πρώην αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αλκιβιάδης Στεφανής.

Ο υφυπουργός τόνισε ότι δεν είναι προς το συμφέρον της Τουρκίας ένα θερμό επεισόδιο με την Ελλάδα, ξεκαθαρίζοντας πως η χώρα μας είναι απολύτως έτοιμη, εφόσον χρειαστεί, να υπερασπιστεί την ανεξαρτησία και την κυριαρχία της.

«Δεν συμφέρει την Τουρκία το θερμό επεισόδιο. Τεστάρεις κάποιον που είναι υπέρτερός σου και θέλεις να δεις ποια είναι τα ευαίσθητά του σημεία για να τον χτυπήσεις. Στον αέρα και αλλού υπερτερεί η Ελλάδα. Δεν είναι προς το συμφέρον της Τουρκίας ένα θερμό επεισόδιο. Έχει ανοιχτεί σε πολλαπλά πεδία, είναι πολλοί δρώντες που έχει απέναντί της και πουθενά δεν έχει πετύχει στρατηγική νίκη» σημείωσε.Ερωτηθείς εάν σε περίπτωση ελληνοτουρκικής εμπλοκής, η χώρα μας θα είναι μόνη της, ο κ. Στεφανής ήταν ξεκάθαρος.

«Η χώρα είναι σε θέση να υπερασπιστεί την εδαφική της ανεξαρτησία και κυριαρχία. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Μπορούμε να το κάνουμε. Έχουμε την κατεύθυνση, τη θέληση και ισχυρές ένοπλες δυνάμεις. Οι άλλες χώρες θα έρθουν κοντά μας όταν μας δουν να το κάνουμε σωστά. Όπως έγινε και στον Έβρο» υπογράμμισε.

-Real.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αν σας άρεσε το άρθρο

Κάνετε Like