Η πρόεδρος του κόμματος Φώφη Γεννηματά αναμένεται να έχει έντονη αντιπαράθεση για το θέμα, προσωπικά με τον πρωθυπουργό

Η διαχείριση της πανδημίας εκ μέρους της κυβέρνησης αναμένεται να αποτελέσει το νέο πεδίο αντιπαράθεσης της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής κ. Φώφης Γεννηματά με τον πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη προσωπικά.

Στη Χαριλάου Τρικούπη έχουν αποφασίσει κατόπιν αλλεπάλληλων συσκέψεων που πραγματοποιήθηκαν αμέσως μετά την επιστροφή των στελεχών από τις καλοκαιρινές διακοπές, να επικεντρώσουν την πολιτική ατζέντα στο ζήτημα του κορονοϊού που ούτως ή άλλως πλήττει σχεδόν όλους τους τομείς, από την οικονομία και την δημόσια υγεία μέχρι τον τουρισμό και την εκπαίδευση.

Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η κατάθεση επισήμως από την κ. Γεννηματά του αιτήματος προς τον πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα του αιτήματος για την διεξαγωγή προ ημερησίας διατάξεως συζήτησης στην Ολομέλεια του Κοινοβουλίου που θα αφορά «τα προβλήματα που δημιουργεί η έξαρση της πανδημίας στη δημόσια υγεία, στην οικονομία στους εργαζόμενους και στην έναρξη του νέου σχολικού έτους».

Η σχετική συνεδρίαση αναμένεται να πραγματοποιηθεί αρχές του επόμενου μήνα.

Το κόμμα δηλώνει σε όλους τους τόνους ότι είναι διατεθειμένο να προβαίνει σε παραγωγική αντιπολίτευση και όχι σε στείρα κριτική, προκειμένου να συμβάλλει στην επιστροφή της χώρας στην κανονικότητα που θα προκύψει μετά το πέρας της πανδημίας του κορονοϊού.

πηγή:newsbeast.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις