Με 22 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει την Τρίτη 23 Ιουνίου στις 6.30 το απόγευμα, το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου δια ζώσης, κεκλεισμένων των θυρών, σύμφωνα με το άρθρο 10 της από 11-3-2020 ΠΡΑΞΗΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ (ΦΕΚ 55/α/11-3-2020) και την με αριθμό 163/29-05-2020 (ΑΔΑ: Ψ3ΧΝ46ΜΤΛ6-ΑΨ7) εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών.

Στη συνεδρίαση, αναμένεται μεταξύ άλλων να ληφθεί απόφαση για την παραχώρηση χρήσης του Δημοτικού Σχολείου Αγ. Λαυρεντίου Δ.Ε. Αρτέμιδας στο Αρχηγείο Πυροσβεστικού Σώματος της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και να εγκριθεί η υποβολή πρότασης χρηματοδότησης της πράξης «Ανάπλαση κοινόχρηστων χώρων στα Παλαιά Βόλου» στο πλαίσιο του Άξονα Προτεραιότητας 1 «Αστική Αναζωογόνηση 2019» του Χρηματοδοτικού Προγράμματος “Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου 2019-2020” του Πράσινου Ταμείου του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας.

Επίσης, αναμένεται να εγκριθεί η υποβολή πρότασης χρηματοδότησης της πράξης «ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΑΡΕΩΣ» στο πλαίσιο του Άξονα Προτεραιότητας 1 «Αστική Αναζωογόνηση 2018» του Χρηματοδοτικού Προγράμματος “Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου ” του Πράσινου Ταμείου του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας.

Μεταξύ άλλων, το σώμα, θα κληθεί να εγκρίνει πρωτόκολλα έργων και να λάβει απόφαση για την: α) Έγκριση της διενέργειας σύνθετου αρχιτεκτονικού διαγωνισμού προσχεδίων, άνω των ορίων, με τίτλο «ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΑΡΕΩΣ» β) Έγκριση σκοπιμότητας για τη δαπάνη των βραβείων του διαγωνισμού και για την πρόθεση ανάθεσης των μελετών του έργου στον πρώτο βραβευθέντα.

akroama.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις