Αναβολή για να προετοιμάσει την απολογία του μέχρι τη Δευτέρα, έλαβε ο 52χρονος από το Νότιο Πήλιο που συνελήφθη αφού χτύπησε τη μητέρα, την εν διαστάσει σύζυγό του και την κόρη του.

Το επεισόδιο σημειώθηκε, σύμφωνα με την καταγγελία των τριών γυναικών, το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης, 28 Οκτωβρίου. Αρχικά ο 52χρονος μάλωσε με την 77χρονη μητέρα του, την οποία έριξε στο πάτωμα και χτύπησε με γροθιές στο πρόσωπο «γιατί κάτι του είπε και τσαντίστηκε» όπως φέρεται να είπε ο ίδιος.

Η 25χρονη κόρη του, που αντιλήφθηκε το περιστατικό, πήγε να σώσει τη γιαγιά της από τα χέρια του πατέρα της, δεχόμενη κι εκείνη τα χτυπήματά του. Στο επεισόδιο παρενέβη και η 49χρονη εν διαστάσει σύζυγος του 52χρονου, την οποία εκείνος απείλησε.

Γείτονες που άκουσαν τις φωνές, κάλεσαν την αστυνομία. Αρχικά η ηλικιωμένη δεν ήθελε να καταθέσει μήνυση ή να ασκηθεί δίωξη στον γιο της, όμως, οι αστυνομικοί διέκριναν τις μελανιές που είχε προκαλέσει στο πρόσωπό της και η διαδικασία κινήθηκε αυτεπάγγελτα.

Επιπλέον, οι αστυνομικοί του Α.Τ. Νοτίου Πηλίου κατέσχεσαν από το σπίτι του 52χρονου τρία κυνηγετικά όπλα, για τα οποία δεν είχε ανανεώσει την άδεια ο συλληφθείς.

akroama.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις