«Δεν υπήρξε καμία απόπειρα δολοφονίας» του Εκρέμ Ιμάμογλου σύμφωνα με των Τούρκο υπουργό Εσωτερικών, Σουλεϊμάν Σοϊλού

Σε διευκρινιστική δήλωση προέβη ο Τούρκος υπουργός ΕσωτερικώνΣουλεϊμάν Σοϊλού, μετά το ντόρο που έχουν δημιουργήσει οι φήμες τουρκικών ΜΜΕ περί σχεδίου δολοφονίας του δήμαρχου ΚωνσταντινούποληςΕκρέμ Ιμάμογλου. Ο Σουλεϊμάν Σοϊλού διευκρίνισε πως δεν υπήρξε καμία απόπειρα δολοφονίας, ούτε σύλληψη επίδοξων δολοφόνων του Ιμάμογλου.

«Δεν υπήρξε καμία απόπειρα δολοφονίας. Ούτε συνελήφθη κανείς. Αυτές οι απειλές πάντα υπάρχουν. Προτιμούμε να μην τις κοινοποιούμε στην κοινή γνώμη και τα ΜΜΕ. Οι τρομοκρατικές οργανώσεις έχουν κι άλλον έναν στόχο, να γίνεται συνέχεια αναφορά σε αυτές», είπε ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών.

Νωρίτερα, ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης απαντώντας στις φήμες που τον ήθελαν στόχο δολοφονίας δήλωσε ότι δεν γνωρίζει τίποτα και παρέπεμψε για πληροφορίες στο υπουργείο Εσωτερικών και τους… αρμόδιους του κράτους.

«Τα πρόγραμμά μου συνεχίζεται. Τέλος πάντων, δεν είναι καινούριο κάτι τέτοιο. Δεν έχουμε άλλες πληροφορίες. Το υπουργείο και οι αρμόδιοι αξιωματούχοι γνωρίζουν για αυτό το θέμα. Αυτό είναι το μόνο που γνωρίζουμε. Προφανώς, συνεχίζουμε τη δουλειά μας. Και εδώ σήμερα υποβάλλαμε μία πρόταση στο νομάρχη μας σχετικά με τη συνεδρίαση της επιτροπής για την πανδημία. Ευχαριστούμε. Αυτό ήταν το επείγον θέμα σήμερα. Συνεχίζουμε τη μέρα μας με τα κανονικά μέτρα ασφαλείας».

ethnos.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις