Παρασύρεται από έναν υποκριτή και ανήθικο γιατρό που πέταξε εκατομμύρια εμβολίων H1N1 στη χωματερή

O Κυριάκος Μητσοτάκης και η ομάδα των γνωστών λοιμωξιολόγων, προβαίνει σε πράξεις που οδηγούν στον θάνατο χιλιάδες Έλληνες ασθενείς, στον οικονομικό θάνατο και στον κοινωνικό μαρασμό εκατομμύρια Έλληνες πολίτες. Επί μήνες παρακολουθούμε έναν ανήθικο άνθρωπο που είναι σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη, να κλαίει μπροστά στις κάμερες για τους ηλικιωμένους, για τους παππούδες και για τις γιαγιάδες.

 

Χθες ο Πρόεδρος 300 γηροκομείων σε όλη τη χώρα μού αποκάλυψε ότι ουδέποτε ο κύριος Τσιόδρας έχει συναντηθεί με το διοικητικό συμβούλιο των γηροκομείων για να λάβει υπόψιν του την κατάσταση που επικρατεί σε αυτές τις δομές. Το ίδιο και ο κύριος Χαρδαλιάς.

Σήμερα καταγγέλλω τον κύριο Μητσοτάκη ως κοινό δολοφόνο χιλιάδων ανθρώπων, γιατί η λογική του και κυρίως ο ψυχικός κόσμος του αποδέχτηκε πρόταση να ανασταλεί το 80% των γενικών χειρουργείων σε ολόκληρη τη χώρα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποδεχόμενος την όλη κατάσταση είτε γιατί υλοποιεί είτε γιατί έχει την ψυχή και την καρδιά να υλοποιεί οδηγίες των Γερμανών, είτε γιατί δεν έχει καθόλου μυαλό και παρασύρεται από έναν υποκριτή και ανήθικο γιατρό που πέταξε εκατομμύρια εμβολίων H1N1 στη χωματερή και ανευρέθη να παίρνει χρήματα από τη GlaxoSmithKline που πούλησε τα εμβόλια, είναι κοινός δολοφόνος χιλιάδων Ελλήνων οι οποίοι θα πεθάνουν στις λίστες αναμονής χειρουργείων που έχουν ήδη προγραμματιστεί πριν από δύο και τρία χρόνια και τώρα αναβάλλονται εκ νέου.

Καταγγέλλω τον καθηγητή Τσιόδρα, τον περίφημο Σωτήρη, και εκείνους που αποφάσισαν την αναστολή των γενικών χειρουργείων ως κοινούς δολοφόνους. Είναι απάνθρωπο. Είναι ιδιαζόντως ειδεχθές έγκλημα να παραμένουν ανεγχείρητοι επιθετικοί όγκοι, καρδιαγγειακά νοσήματα, και περιστατικά τα οποία παραμένοντα άνευ χειρουργείου επιβαρύνουν την κατάσταση χιλιάδων ανθρώπων και τους οδηγούν στο θάνατο. Καταγγέλλω τους συναδέλφους μου οι οποίοι αν και γνωρίζουν σιωπούν. Επίσης γνωρίζει όλη η αξιωματική αντιπολίτευση τι συμβαίνει στη χώρα.

Οι άνθρωποι πεθαίνουν από τις αποφάσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη. Είτε τον παρέσυραν είτε ο ίδιος αισθάνεται Μεσσίας και προστάτης της υγείας των ανθρώπων, με βάση τα στοιχεία που συλλέγω για ανθρώπους που είναι άρρωστοι και αναμένουν σε λίστες, είναι κοινός δολοφόνος και συνεργοί του είναι όσοι θεατρίνοι και τηλε-αστέρες μας προέκυψαν λόγω covid19 από τον χώρο των λοιμωξιολόγων.

crashonline.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις