Τράπεζες: Πώς θα λειτουργήσουν καταστήματα και υπηρεσίες μέχρι νεωτέρας

74

Πώς σχεδιάστηκε από τον κλάδο η επόμενη ημέρα για τα υποκαταστήματα και τις διοικητικές υπηρεσίες. Ποια είναι η βασική στόχευση. Οι αυστηροί κανόνες λειτουργίας και οι… εφεδρείες υπαλλήλων που θα μείνουν στο σπίτι.

Χωρίς καμία αλλαγή στις εφεδρείες των τραπεζοϋπαλλήλων που απασχολούνται στα καταστήματα και έως σήμερα εργάζονται από το σπίτι θα συνεχίσουν να λειτουργούν οι τράπεζες, ενώ από την επόμενη Δευτέρα θα επιστρέψουν στα γραφεία τους το 1/3 των στελεχών που δουλεύουν στις κεντρικές υπηρεσίες.

«Κύριο μέλημα μας είναι τα καταστήματα να παραμείνουν ανοικτά ακόμη κι αν η άρση της καραντίνας προκαλέσει αύξηση της εξάπλωσης του ιού. Πρόκειται για στρατηγική απόφαση», τονίζουν στο Euro2day.gr τραπεζικές πηγές. Εξ ου και η συνέχιση των μέτρων ασφαλείας με στόχο αφενός τη προφύλαξη του προσωπικού, αφετέρου την υλοποίηση του βασικού στόχου που είναι η απρόσκοπτη λειτουργία του δικτύου των καταστημάτων.Ειδικότερα, όσον αφορά στα καταστήματα, τα αρμόδια στελέχη των τραπεζών υπογραμμίζουν ότι η λειτουργία τους θα συνεχιστεί ως έχει.

πηγή:real.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αν σας άρεσε το άρθρο

Κάνετε Like