Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου 16χρονης κοπέλας, η σορός της οποίας βρέθηκε στον περίβολο της εκκλησίας του Προφήτη Ηλία στα Τρίκαλα.

Στο επίκεντρο των ερευνών βρέθηκε το κινητό της άτυχης κοπέλας το οποίο εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Τρικάλων. Οι αστυνομικοί, αφού ανέσυραν τις τελευταίες συνομιλίες και μηνύματα, εντόπισαν συγκεκριμένες επαφές και κάλεσαν για κατάθεση έναν ένστολο με τον οποίο η 16χρονη είχε ανταλλαγή μηνυμάτων και φυσική επαφή πριν βρεθεί νεκρή, αλλά και φίλες της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την επαφή τους ο ένστολος επέστρεψε στην Αθήνα όπου φέρεται να εργάζεται. Στη συνέχεια, η 16χρονη φέρεται να ήρθε σε επικοινωνία και με φίλες της ανταλλάσσοντας μηνύματα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι συνομιλίες με τον νεαρό ήταν προσωπικού χαρακτήρα, χωρίς ένταση, ενώ δεν προκύπτει από αυτές κάποιο στοιχείο που θα μπορούσε να προϊδεάσει για τη μοιραία κατάληξη, αλλά ούτε και υποψία για εμπλοκή του ένστολου στον θάνατό της. Ίδιου χαρακτήρα ήταν και οι συνομιλίες με τις φίλες της 16χρονης.

Ο ένστολος όσο και οι φίλες κλήθηκαν για κατάθεση και όπως προκύπτει δεν είχαν εντοπίσει κάτι στη συμπεριφορά της νεαρής που θα μπορούσε να αποτελέσει αφορμή για την κατάληξή της, ενώ προς το παρόν αποκλείεται να είχαν εμπλοκή στον θάνατό της.

Ωστόσο, το μόνο στοιχείο που διέκριναν οι αστυνομικοί που ανέλαβαν την έρευνα στη συμπεριφορά της 16χρονης ήταν ένας υπερβολικός φόβος για την αντίδραση συγγενικών της προσώπων επειδή αργούσε να γυρίσει τα βράδια, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή έμοιαζε λίγο «μπερδεμένη» το τελευταίο χρονικό διάστημα. Σημειώνεται ότι η 16χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε φύγει από το σπίτι της γύρω στις 03:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης, χωρίς να το αντιληφθεί η οικογένειά της, ενώ η σορός της εντοπίστηκε περίπου στις 07:00 το πρωί.

Μέχρι στιγμής πάντως οι αστυνομικοί ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα για τον θάνατό της, η πιθανότερη εκδοχή που προβάλλεται όμως είναι αυτή της αυτοκτονίας.

Έτσι, και ώστε να έχουν μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα, οι αστυνομικοί αναμένεται να ζητήσουν εισαγγελική διάταξη για την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου της 16χρονης και των επαφών της, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα της εξέτασης της ιατροδικαστού η οποία χθες μακροσκοπικά διαπίστωσε πως τα τραύματα που έφερε η νεαρή είναι συμβατά με πτώση από ύψος.

Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/ellada/trikala-ereynes-kinito-16hronis-meta-ton-thanato

EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις