Τροχαίο ατύχημα με τρεις τραυματίες και σοβαρές υλικές ζημιές σε δύο οχήματα προκλήθηκε λίγο μετά τις 7 μ.μ. απόψε στην οδό Λαρίσης στον Βόλο.

Το ατύχημα, σύμφωνα με διασώστες και εθελοντές που προσέτρεξαν στο σημείο, συνέβη όταν αγροτικό αυτοκίνητο με κατεύθυνση προς τον Βόλο, προσέκρουσε σε άλλο αγροτικό όχημα, το οποίο ήταν φορτωμένο με κλούβες με ελιές και ήταν σταματημένο στον κόκκινο σηματοδότη, στη διασταύρωση Ξηριά.

Από την βίαιη πρόσκρουση το σταματημένο φορτηγάκι εκτοξεύτηκε περίπου τριάντα μέτρα στο ρεύμα προς Βόλο και κατέληξε σε τσιμεντένια κολώνα ρεύματος. Το δεύτερο όχημα διαλύθηκε στο μπροστινό μέρος του από την δυνατή πρόσκρουση και χρειάστηκε η συνδρομή πυροσβεστών για τον απεγκλωβισμό του οδηγού και του επιβάτη.

Ήταν τόσο δυνατή η σύγκρουση ώστε οι κλούβες με τις ελιές από το σταματημένο φορτηγάκι, εκτοξεύτηκαν στον αέρα και κατέληξαν στην καρότσα του δεύτερου αγροτικού αλλά και στο οδόστρωμα.

Άμεσα με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ ο οδηγός του πρώτου οχήματος και ο οδηγός με τον επιβάτη του δεύτερο οχήματος, διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Βόλου.

Τροχαία και Πυροσβεστική μερίμνησαν για την αποκατάσταση της κυκλοφορίας ενώ κλήθηκε και φορτωτής για να απομακρύνει τις ελιές από το οδόστρωμα.

 

myvolos.net

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις