Σε ένα 24ωρο…

 

14χρονος μαθητής συνελήφθη από την αστυνομία, δίχως να βρεθεί κάτι επάνω του,  και κρατήθηκε για 5 ημέρες στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ. Μετήχθη στα δικαστήρια με κατηγορίες κακουργήματος!!! και τελικά… αφέθηκε ελεύθερος!

 

Στα Σεπόλια σήμερα άγνωστοι αντάλλαξαν πυροβολισμούς μέσα στη μέση του δρόμου και τραυματίστηκε από αδέσποτη σφαίρα συνταξιούχος αστυνομικός, που ήταν διερχόμενος, στη διασταύρωση της Αγίου Μελετίου με την Κωνσταντινουπόλεως.

 

Η μέχρι πριν λίγο καιρό «επιτυχία» της ΕΛ.ΑΣ, που με διθυράμβους και παπαγαλάκια ανακοίνωνε τη σύλληψη 42χρονου τρομοκράτη,  και η τότε αναφορά πως στο USB Stick που κατέσχεσαν, είχε βρεθεί η πρωτότυπη προκήρυξη της ΟΛΑ, η οποία σύμφωνα με την ανάλυση που έκαναν τα σαΐνια της Αντιτρομοκρατικής, έδειχνε πως πρόκειται για την πρωτότυπη προκήρυξη του χτυπήματος στα γραφεία του ΣΕΒ, και η τότε διαβεβαίωση της ΔΑΕΒ ότι το αρχείο PDF είχε καταχωρηθεί στο USB Stick πριν την δημοσιοποίηση στα ΜΜΕ, σήμερα με «διορθωτικό» πόρισμα των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της 10ης Οκτωβρίου,η ΕΛ.ΑΣ αναγνώρισε λάθος (δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς),  κατατροπώθηκε,  και οι πηγές που διέρρεαν την επιτυχία, «εξαφανίστηκαν! Και όλα αυτά δίχως μία παραίτηση… ΄Ετσι απλά, κάναμε λάθος…

 

 

Η Cosmote ελέγχεται από την ΑΑΔΕ και την Εισαγγελία για διαρροή που αφορά σε χιλιάδες συνδρομητές της,  μεταξύ των οποίων και ο πρωθυπουργός.

 

Αποπέμφθηκε από την ΕΥΠ,  ο υπεύθυνος Ασφαλείας Π.Τ. ο οποίος είχε τοποθετηθεί από το γραφείο του πρωθυπουργού ως έμπιστος από το περιβάλλον Μητσοτάκη. Μάλιστα ο υπεύθυνος Ασφαλείας αποχωρώντας ακούστηκε να λέει σε υψηλούς τόνους: «Δεν θα πάω εγώ φυλακή για τον Κοντολέοντα» (διοικητής της ΕΥΠ).

 

 

Αν μετά από όλα αυτά,  ο πρωθυπουργός της χώρας διαβεβαιώνει τους πολίτες της,  πως μπορούν να αισθάνονται ασφαλείς, σίγουρα δεν ξέρει τι συμβαίνει στη χώρα που κυβερνά!

 

Ας κάνει κάτι όσο ακόμη προλαβαίνει και ας αφήσει τα εγκαίνια στις ΜΕΘ για τον Κικίλια, και το φράκτη στον Έβρο στο Χρυσοχοιδη,   και ας κοιτάξει τους πολίτες που πυροβολούνται εν μέση οδό.

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις