Για την έναρξη της νέας χρονιάς μίλησε στην μεσημεριανή ενημέρωση του Ράδιο Ακρόαμα ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, κ. Χάραλαμπος Σταχτέας.

Όπως σημείωσε ο κ. Σταχτέας η σχολική χρονιά ξεκίνησε χωρίς προβλήματα, πέραν κάποιον κενών για τα οποία, σύμφωνα με την ενημέρωση που υπάρχει από το Υπουργείο Παιδείας, οι αναπληρωτές που έχουν προσληφθεί θα τοποθετηθούν στις θέσεις τους την Παρασκευή.

Παράλληλα, ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας κλήθηκε να σχολιάσει την κατάσταση που επικρατεί με το κτήριο στο οποίο στεγάζεται η υπηρεσία, θέμα για το οποίο κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Παπανάτσιου, το οποίο δεν έχει παραληφθεί από κάποια υπηρεσία, παρά το γεγονός ότι χρησιμοποιείται εδώ και δεκαετίες, με αποτέλεσμα τα προβλήματα, ειδικά σε ότι έχει να κάνει με την κατάσταση του κτηρίου, να συσσωρεύονται, χωρίς κάποια υπηρεσία να αναλαμβάνει την επίλυσή τους, τη στιγμή μάλιστα που το κτήριο βρίσκεται σε ένα χώρο όπου υπάρχουν σχολικές μονάδες που φιλοξενούν πλήθος παιδιών, με ότι κάτι τέτοιο μπορεί να συνεπάγεται.

Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε ο κ. Σταχτέας πάγιο αίτημα είναι η μετεγκατάσταση των υπηρεσιών σε κάποιο άλλο κτήριο ή η άμεση επίλυση του προβλήματος που υπάρχει.

πηγή:akroama.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις