Χειροπέδες σε τρία άτομα για λαθραία τσιγάρα σε Σέρρες και Πέλλα  

84

Συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι σε περιοχή των Σερρών από αστυνομικούς της Ομάδας Αντιμετώπισης και Δίωξης Λαθρεμπορίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, ένας άνδρας και μία γυναίκα, διότι σε έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν 10 πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

Στη συνέχεια, σε έρευνα της οικίας της ημεδαπής γυναίκας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 206 πακέτα τσιγάρων, που επίσης δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών.

Επίσης, συνελήφθη χθες το βράδυ σε περιοχή κοντά στην Κρύα Βρύση Πέλλας από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, ένας 50χρονος ομογενής από την Αλβανία, διότι σε έλεγχο βρέθηκαν στο όχημα που οδηγούσε 42 συσκευασίες καπνού των 25 γραμμαρίων, οι οποίες δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και δεν είχαν καταβληθεί για αυτές οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. Το συνολικό βάρος του λαθραίου καπνού που κατασχέθηκε ήταν 1 κιλό και 50 γραμμάρια. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πέλλας.

thestival.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αν σας άρεσε το άρθρο

Κάνετε Like