Ο πατέρας της επιμένει πως πρόκειται για «τραγικό ατύχημα»

print sharing button

Ρώσος πολυεκατομμυριούχος που θρηνεί για την μόλις 19 ετών κόρη του που έφυγε από τη ζωή την επομένη των γενεθλίων της, πέφτοντας από το παράθυρο του δωματίου της, αρνείται ότι υπάρχει εγκληματική ενέργεια.

Ο 45χρονος Αντρέι Σπιλένκο, ένας από τους κορυφαίους μάνατζερ της Ρωσίας, με στενές σχέσεις με το Κρεμλίνο, κάνει λόγο για «τραγικό ατύχημα». Το πτώμα της Βαλέρια βρέθηκε κάτω από το σπίτι της στη Μόσχα που βρίσκεται σε συγκρότημα κατοικιών.

Ο Σπιλένκο τα έβαλε με τα ρωσικά μίντια που άφησαν να εννοηθεί ότι η κόρη του έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ισχυρός άνδρας κατέθεσε πως άκουσε τις κραυγές της κόρης του και έτρεξε στο υπνοδωμάτιο της όπου το παράθυρο ήταν ανοικτό.

η άτυχη Βαλέρια

Υπήρξαν κάποιοι δε που έκαναν λόγο και για αυτοκτονία. «Είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος για εμένα και την οικογένεια μου. Για να αποφύγω όμως την διασπορά ψευδών πληροφοριών, αναγκάζομαι να κάνω αυτήν την ανάρτηση. Βλέπω πως κάποια μίντια προσπαθούν να αλλοιώσουν τις πληροφορίες, να τις παρουσιάσουν ως κάτι διαστρεβλωμένο και αφήνουν να εννοηθεί εγκληματική ενέργεια», έγραψε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι, όπως προέκυψε και από την έρευνα της αστυνομίας, «επρόκειτο για ατύχημα».

Η Βαλέρια, που ήταν φοιτήτρια δημοσιογραφίας στη Μόσχα και είχε πάθος με την φωτογραφία, σύμφωνα με τους φίλους της δεν είχε δείξει συμπεριφορά που να παραπέμπει σε αυτοκτονία.

newsbreak.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις