Στο Νοσοκομείο Βόλου νοσηλεύεται ο 30χρονος οδηγός, ο οποίος εντοπίστηκε τα ξημερώματα μέσα στο αυτοκίνητό του σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, από τους αστυνομικούς της ΟΠΚΕ σε παράδρομο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης στο 276οχλμ στη διασταύρωση Βρύναινας.

Στην κατοχή του, είχε βρεθεί και κατασχεθεί, ποσότητα ηρωίνης βάρους 2γρ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 30χρονος έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές για κακουργηματικές πράξεις.

Σε έρευνα που έγινε στην οικία του από αστυνομικούς του Α.Τ. Αλμυρού και της Δίωξης Ναρκωτικών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο για το οποίο είχε δηλωθεί απώλεια από το 2012, ένα μαχαίρι μήκους 28 εκ. και τρία φυσίγγια πολεμικού όπλου.

Ήταν παρέα σε ταβέρνα

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 30χρονος, φέρεται να βρίσκονταν χθες βράδυ, μαζί με έναν 40χρονο και τον άτυχο 28χρονο που εξέπνευσε αιφνιδίως σήμερα το πρωί στον Αλμυρό, σε ταβέρνα.

Ο 40χρονος αποχώρησε κι ο 28χρονος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, φέρεται να μετέφερε με το Ι.Χ.Ε. του τον 30χρονο στο δικό του όχημα το οποίο είχε σταθμεύσει σε άλλο σημείο και στη συνέχεια αποχώρησε.

Επισημαίνεται ότι για τον αιφνίδιο θάνατο του 28χρονου, παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή, η οποία θα διενεργηθεί τις επόμενες ημέρες, αφού πρώτα ολοκληρωθεί ο δειγματοληπτικός έλεγχος για κορονοϊό στη σορό του.

akroama.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις