Αναδημοσιεύουμε ανάρτηση του κ Νίκου Πλακιά στα social, πατέρα των δίδυμων κοριτσιών που δολοφονήθηκαν στα Τέμπη,  την οποία απευθύνει στον υπουργό παιδείας κ Πιερακάκη,  καταγγέλλοντάς του τη διδακτέα ύλη σε σχολεία,  η οποία αναφέρει πως…Το τρένο είναι το ασφαλέστερο μεταφορικό μέσο!

 

 

15 ώρ. 

Κύριε Υπουργέ Kyriakos Pierrakakisθα ήθελα να εξετάσετε ένα ερώτημα του Νικόλαος Χρυσοβαλάντης Ζήσηςπου έκανε βλέποντας το συγκεκριμένο κείμενο στα βιβλία της διδακτέας ύλης του παιδιού του .

Ο Νίκος είναι σύζυγος της Αθήνας Κατσαρα που ήταν μέσα στο μοιραίο τρένο εκείνο το βράδυ ένα από τα θύματα του εγκλήματος .

Μεγαλώνει ένα παιδί που αυτή την στιγμή αναγκάζεται στο σχολείο του να βλέπει στη διδακτέα ύλη το συγκεκριμένο κείμενο .

Εσείς εάν ήσασταν στην θέση του τι θα λέγατε στο παιδί σας ;

Θα σας παρακαλέσω να δώσετε μεγάλη προσοχή και να το αφαιρέσετε αμέσως .

Και δεν είναι ο μόνος.

Και άλλα παιδιά , εγγόνια , αδέρφια, ξαδέρφια βλέπουν το ίδιο .

Μπορεί να είναι doodle ‎κείμενο που λέει "‎Ενότητα 1 Ταξίδια, τόποι, μεταφορικά μέσα Af 11 Σχηματίστε το επίθετο από τη λέξη στην παρένθεση και γράψτε το στον σωστό τύπο. Η .. صه (αεροπορία) εταιρεία προσφέρει φτηνά εισιτήρια για TIS διακοπές του καλοκαιριού. To To τρένο είναι το ασφαλέστερο AAA (μεταφορά) μέσο. H ..αΚδ..αδλαλλατδαρδρον o γραμμή περνούσε μέσα από πανέμορφα δάση και δε χόρταινες να βλέπεις έξω από το παράθυρο. (οδός) δίκτυο δεν είναι αρκετό για όλα τα αυτοκίνητα και υπάρχει μεγάλη κίνηση.‎"‎
Ζωή Στεργίου

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις