Υπάρχουν συνδικαλιστές που ενίοτε, αναλόγως της συγκυρίας, ξεσπαθώνουν σε τηλεπαράθυρα και ιστοσελίδες, διακατεχόμενοι από ιερή οργή ως δήθεν υπέρμαχοι των συμφερόντων και του δικαίου των αστυνομικών που εκπροσωπούν. Έτσι πρέπει κι έτσι γίνεται.

Πως μπορεί να γίνεται όμως και κάτω από ποια εκδοχή της υπόστασης της ηθικής δικαιούνται να το κάνουν, όταν αποδεικνύονται και υποδεικνύονται ως υπέρμαχοι των καλών και συμφερόντων πρώτα και κύρια του εαυτού τους, σε βάρος των συμφερόντων και του εργασιακού βάρους που καλούνται να σηκώσουν οι συνάδελφοι τους;Ψάχνουμε τώρα θα μας πείτε να βρούμε ερμηνευτικούς ορισμούς πτυχών της ηθικής. Δίκιο θα έχετε.
Στο προκείμενο τώρα. Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες όσο και απόλυτα διασταυρωμένες πηγές και μάλιστα από τρεις διαφορετικές μεταξύ τους, μας προέκτψαν τα εξής.
Πρόεδρος σωματείου με οργανική θέση σε υπηρεσία του αρχηγείου και λίγο καιρό μετά την υπουργική απόφαση Γεροβασίλη για την περικοπή των συνδικαλιστικών αδειών, βρέθηκε με … διάθεση στη γραμματεία του σωματείου στο οποίο επαναλαμβάνουμε είναι πρόεδρος, όπου φυσικά κι αφενός εκτελεί τα υπηρεσιακά καθήκοντα του, λαμβάνει δε κανονικά τα πενθήμερα.
Η κατάσταση στην οποία βρέθηκε τότε, διατηρείται και συντηρείται κανονικά μέχρι και σήμερα και αύριο κοκ….
του Γιώργου Καραϊβάζ
bloko.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις